Головна Новини Спорт бокс Відомо де та коли Ломаченко може провести свій наступний бій
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомо де та коли Ломаченко може провести свій наступний бій

Ломаченко програв останній бій Девіну Хейні за титул абсолютного чемпіона

25 листопада 2023, 13:23
Поділіться публікацією:

Ведуться активні перемовини щодо організації поєдинку між Джорджем Камбососом (21-2, 10 KO) та Василем Ломаченком (17-3, 11 KO) за титул IBF у легкій вазі. Про це повідомляє портал The Australian, передають “Коментарі”.

Відомо де та коли Ломаченко може провести свій наступний бій

Ломаченко на ринзі. Фото з відкритих джерел

Організатори вивчають можливість проведення бою як в Австралії, так і за її межами. Перелік потенційних арен включає в себе міста Аделаїду, Сідней, Мельбурн та навіть арени в США. Проте, лідером зараз вважається RAC Arena у Перті, що вміщує 15 тисяч глядачів та обіцяє стати гарною ареною для проведення цього бою.

Очікується, що офіційний анонс щодо проведення поєдинку відбудеться після рішення IBF зробити пояс вакантним. Це може статися 9 грудня, коли чинний чемпіон Девін Хейні зустрінеться з Реджисом Прогрейсом в іншій ваговій категорії.

Читайте також, що популярний журнал The Ring оновив список найкращих боксерів на планеті в незалежності від вагових категорій. Українці Олександр Усик та Василь Ломаченко увійшли в 10 найкращих, передають “Коментарі”.

Нагадаємо, що непереможний чемпіон у суперважкій вазі Олександр Усик назвав наступного суперника для Василя Ломаченка. На його думку, це буде колишній абсолютний чемпіон світу Джордж Камбосос-молодший.

Нагадаємо, що генеральний директор UFC, Дана Вайт, анонсував у своїх соціальних мережах титульний поєдинок між Алексом Волкановські та Ілією Топурією. Бій відбудеться 17 лютого на UFC 298 в Анахаймі, США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини