Головна Новини Спорт бокс Відомий наступний суперник Ломаченка: Усик назвав ім’я
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий наступний суперник Ломаченка: Усик назвав ім’я

В останньому бою Ломаченко досить спірно поступився Девіну Хейні

2 листопада 2023, 13:19
Поділіться публікацією:

Непереможний чемпіон у суперважкій вазі Олександр Усик назвав наступного суперника для Василя Ломаченка. На його думку, це буде колишній абсолютний чемпіон світу Джордж Камбосос-молодший. Про це повідомляє портал Pro Box TV передають “Коментарі”.

Відомий наступний суперник Ломаченка: Усик назвав ім’я

Ломаченко на ринзі. Фото з відкритих джерел

Я чув, що він планує бій з Камбососом. Я не знаю, коли може відбутися бій. Звичайно йому вирішувати та оголосити про це, але якщо говорити від себе, то я хотів би знову побачити Василя на ринзі. Я б хотів, щоб він провів бій і знову став чемпіоном, – зазначив Олександр Усик.

Останній свій бій Ломаченко провів у травні за титул абсолютного чемпіона у легкій вазі проти Девіна Хейні. Бій пройшов усю дистанцію та завершився одноголосним рішенням суддів на користь американця (116-112, 115-113, 115-113). Проте багато хто не згоден із таким результатом та вважає, що українець переміг в бою.

Камбосос провів свій останній бій за титул IBO у легкій вазі проти австралійця Максі Х’юза. В липні цього року австралієць переміг за очками. Цікаво, що до цього він також зустрічався з Девіном Хейні. У 2022 році відбулись два поєдинки між нимий в обидвох випадках Камбосос поступився за очками.  

Читайте також, “Коментарі” писали, що за інформацією від джерел ESPN, бій між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком змінив свою дату. Замість початково запланованого 23 грудня, цей поєдинок відбудеться в лютому в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.

Нагадаємо, що в Саудівській Аравії відбувся бій між Тайсоном Ф’юрі та Френсісом Нганну. На ньому також був присутній й непереможний чемпіон Олександр Усик. Після бою британець з українцем провели битву поглядів прямо в ринзі, передають “Коментарі”.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини