Головна Новини Спорт бокс Бій Усик – Ф’юрі: названа нова дата поєдинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Бій Усик – Ф’юрі: названа нова дата поєдинку

Спочатку бій за абсолютного чемпіона між Ф’юрі та Усиком мав пройти 23 грудня

1 листопада 2023, 14:24
Поділіться публікацією:

За інформацією від джерел ESPN, бій між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком змінив свою дату. Замість початково запланованого 23 грудня, цей поєдинок відбудеться в лютому в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.

Бій Усик – Ф’юрі: названа нова дата поєдинку

Битва поглядів Усика та Ф'юрі. Фото з відкритих джерел

Ф'юрі, нещодавно вийшов в ринг з колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну. Перемога далася британцю дуже важко – бій завершився роздільним рішенням суддів. “Циганський король”, з рекордом 34 перемоги (24 нокаутом), 0 поразок та 1 нічия навіть побував у нокдауні в третьому раунді, що стало сьомим таким випадком в його професійній кар'єрі.

Бій за абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі між Ф'юрі та Усиком подія яку фанати боксу вже довго чекають. Обидва боксери підписали контракти на цей бій за кілька тижнів до того як Тайсон провів поєдинок проти Френсіса Нганну. Проте, як повідомляє ESPN зі своїх джерел замість запланованої дати 23 грудня цей бій відбудеться в лютому. 

Після бою британця та камерунця, непереможний український чемпіон Олександр Усик з рекордом 21-0, 14 КО, піднявся до рингу, щоб провести битву поглядів з Ф’юрі. Під час цього Усик сказав Ф’юрі, що чекає на нього 23 грудня, а той у свою чергу відповів, що може боксувати хоч зараз. Але враховуючи нокдаун та травми на обличчі британця, навряд чи він говорив це серйозно.  

Читайте також, що в Саудівській Аравії відбувся бій між Тайсоном Ф’юрі та Френсісом Нганну. На ньому також був присутній й непереможний чемпіон Олександр Усик. Після бою британець з українцем провели битву поглядів прямо в ринзі, передають “Коментарі”. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини