Головна Новини Спорт бокс Ф’юрі та Усик провели битву поглядів: коли відбудеться бій
commentss НОВИНИ Всі новини

Ф’юрі та Усик провели битву поглядів: коли відбудеться бій

Ф’юрі переміг Нганну роздільним рішенням суддів та побував у нокдауні

29 жовтня 2023, 03:39
Поділіться публікацією:

В Саудівській Аравії відбувся бій між Тайсоном Ф’юрі та Френсісом Нганну. На ньому також був присутній й непереможний чемпіон Олександр Усик. Після бою британець з українцем провели битву поглядів прямо в ринзі, передають “Коментарі”. 

Ф’юрі та Усик провели битву поглядів: коли відбудеться бій

Битва поглядів Усика та Ф'юрі. Фото з відкритих джерел

Після того як Тайсон Ф’юрі переміг Френсіса Нганну роздільним рішенням суддів, до рингу піднявся Олександр Усик. Він провів дуель поглядів з “Циганським королем”. Ймовірніше за все, якщо в британця не буде ніяких медичних відсторонень після сьогоднішнього поєдинку, то бій за абсолютного чемпіона у суперважкій вазі між Усиком та Ф’юрі відбудеться 23 грудня також в Саудівській Аравії.

Ф’юрі та Усик провели битву поглядів: коли відбудеться бій - фото 2

Раніше перед боєм Олександра Усика спитали с приводу чуток, що нібито він не буде готовий до поєдинку з Тайсоном Ф’юрі 23 грудня, адже йому потрібно 14 тижнів для підготовки до бою.

Я готовий. В мене був тиждень відпочинку після поєдинку з Дюбуа, я побув зі своїми дітьми, потім я поїхав додому в Київ та побув там з дружиною. І вже через сім днів після бою я почав знову тренування. Зараз я повністю в тренувальному таборі, я його перервав, щоб приїхати сюди. Я готовий боксувати 23 грудня будь с ким, але це повинен бути Тайсон Ф’юрі, – відповів український чемпіон.

Як пройшов бій Ф’юрі – Нганну

Бій пройшов всі десять раундів. В підсумку Тайсон Ф’юрі переміг роздільним рішенням суддів (95-94 Нганну, 96-93 Ф’юрі та 95-94 Ф’юрі). Попри те, що багато хто не давав шансів Френсісу Нганну, він зумів відправити непереможного британця в нокдаун та виграти бій на записці одного з суддів. 

Читайте також, що британський чемпіон WBC у надважкій вазі, який 28 жовтня проведе бій із колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну, заявив, що його бій з Олександром Усиком має точно відбутися в грудні, інакше в українського чемпіона будуть проблеми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини