Головна Новини Спорт бокс Усик запропонував Ф’юрі приїхати в Україну: що відповів британський боксер
commentss НОВИНИ Всі новини

Усик запропонував Ф’юрі приїхати в Україну: що відповів британський боксер

Олександр Усик запросив в Україну свого майбутнього суперника по боксу Тайсона Ф’юрі.

26 жовтня 2023, 16:22
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

За словами британського боксера Тайсона Ф’юрі, Олександр Усик запросив його відвідати Україну після проведення боксерського поєдинку між ними. Ф’юрі відхилив пропозицію Усика заначивши, що відмовляється "з очевидних причин".

Усик запропонував Ф’юрі приїхати в Україну: що відповів британський боксер

Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв’ю на iFL TV Тайсона Ф’юрі розповів, що поспілкувався з Олександром Усиком через інтернет та погодив деталі поєдинку.

"Я розмовляв з Усиком по FaceTime. Ми домовились про бій, от і все. Я навіть запросив його в затоку Моркем після того, як я поб’ю його", — сказав Ф’юрі.

За словами британського боксера Олександр Усик приїде до Британії влітку наступного року з родиною. Крім того, у розмові Ф’юрі отримав пропозицію відвідати Україну.

"Я сказав: "Ти можеш приїхати зі своєю родиною, зроби собі відпустку після бою". Він навіть запросив мене до України, але я відмовився з очевидних причин", — розповів Тайсон Ф’юрі, однак не уточнив причин.

Нагадаємо, що Тайсон Ф’юрі володіє поясом WBC у надважкій вазі. Тоді як Олександр Усик є чемпіоном за версіями WBA, WBO, IBO та IBF. Боксери минулого року намагались домовитись про об'єднавчий поєдинок, однак не дійшли згоди щодо фінансових питань. Тепер відомо, що боксери підписали контракт на бій. Ймовірно боксерський поєдинок за звання абсолютного чемпіона з боксу між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком відбудеться в кінці 2023 року, або на початку 2024.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що промоутер озвучив гонорар Ф'юрі за бій з Усиком.

Також "Коментарі" писали про Тайсона Ф'юрі, який різко висловився про Усика заявивши, що йому не цікаво битись з таким боксером.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини