Головна Новини Спорт бокс Промоутер озвучив гонорар Ф'юрі за бій з Усиком
commentss НОВИНИ Всі новини

Промоутер озвучив гонорар Ф'юрі за бій з Усиком

Стала відома сума грошей, яку отримає британський важковаговик Тайсон Ф'юрі за поєдинок з українським боксером.

2 жовтня 2023, 14:50 comments1277
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Британський промоутер Едді Хірн розкрив деякі фінансові деталі контракту між Усиком та Ф'юрі. Зокрема Хірн назвав суму, яку отримає Тайсон Ф'юрі.

Промоутер озвучив гонорар Ф'юрі за бій з Усиком

Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв'ю для iFL TV Едді Хірн заявив, що неймовірно щасливий через майбутній поєдинок за звання абсолютного чемпіона, який став можливий після підписання контракту між боксерами. Крім того, Хірн заявив, що Тайсон Ф'юрі отримає близько 70-80 млн доларів за бій з Усиком.

"Тайсон Ф'юрі заробить більш як 100 мільйонів доларів за бої з Нганну і Усиком. 30 мільйонів і 70 мільйонів або 30 і 80, приблизно так", — сказав Едді Хірн.

Британський промоутер також розповів, що у контракті є пункт щодо реваншу, не залежно від того, як закінчиться боксерський поєдинок за участю Усика та Ф'юрі. Таким чином Хірн вказує, що кінцевий гонорар за бої між боксерами буде ще вищим.

Нагадаємо, що 29 вересня Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі підписали контракт на бій за чотири пояси різних версій, трьома володіє українець, а одним британський боксер. Точну дату проведення бою наразі невідомо, однак вказується, що поєдинок відбудеться у кінці цього року, або в січні 2024. Боксери вже намагались організувати бій на початку 2023 року, однак тоді Ф’юрі вийшов з переговорів сказавши, що йому мало грошей за такий поєдинок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ф'юрі різко висловився у бік Усика. Британський боксер заявив, що йому не цікаво битись за звання абсолютного чемпіона через малі гроші за бій.

Також "Коментарі" писали, що український боксер Олександр Усик здолав британського важковаговика Дюбуа у 9 раунді нокаутом та подякував ЗСУ за захист України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини