Головна Новини Спорт бокс Ф'юрі різко висловився у бік Усика: що сказав англійський боксер
commentss НОВИНИ Всі новини

Ф'юрі різко висловився у бік Усика: що сказав англійський боксер

Тайсон Ф'юрі пояснив, чому не хоче битись з Олександром Усиком за титул абсолютного чемпіона світу з боксу.

17 вересня 2023, 12:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Британський боксер Тайсон Ф'юрі, який володіє поясом WBC, розповів, що йому нецікаво проводити об’єднавчий бій з Олександром Усиком, що має у своєму розпорядження чемпіонські титули WBO, WBA і IBF. Ф'юрі стверджує, що цей поєдинок не принесе йому багато грошей.

Ф'юрі різко висловився у бік Усика: що сказав англійський боксер

Англійський боксер Тайсон Ф'юрі. Фото з відкритих джерел

Фанати боксу сподівались вперше з 1999 року побачити бій за титул абсолютного чемпіона з боксу у супертяжкій вазі, однак під час пресконференції Ф'юрі дав зрозуміти, що він не хоче боксувати проти Усика.

"Я не зацікавлений у бою з Усиком. Він маленький український досер. Це все, що він для мене означає. У мене немає зацікавленості в об'єднавчому бою. Для мене це х***", — сказав Ф'юрі.

Досер – це британський жаргон, що позначає ліниву людину, яка не має дому та грошей. Часто використовується, як синонім до слова безхатько. Британський боксер стверджує, що бій проти українця не принесе йому багато грошей.

"Всі ці речі про об’єднання поясів для мене нічого не означають. Я шукаю більше грошей. Усик просто іноземець, який погано розмовляє англійською, тому ви не можете його продати. Я шукаю, мабуть, іншого американця", — заявив Тайсон Ф'юрі.

Нагадаємо, що у 2022 році тривали переговори між Ф'юрі та Усиком щодо бою, однак, боксери не домовились щодо фінансових питань у разі реваншу.

Наступний поєдинок Ф’юрі проведе проти чемпіона UFC Франсіса Нганну у Саудівській Аравії 28 жовтня. Олександр Усик провів бій проти Даніеля Дюбуа 26 серпня. Українець переміг британця нокаутом і вчергове захистив свій пояс чемпіона WBO.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, кому присвятив перемогу Усик після боксерського поєдинку проти Дюбуа.

Також "Коментарі" писали про англійського актора Тома Холланда, який розповів, що його улюбленим боксером є українець.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини