Головна Новини Спорт бокс Усик прокоментував своє затримання у Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

Усик прокоментував своє затримання у Польщі

Боксер назвав Усік непорозумінням інцидент у Польщі

18 вересня 2024, 07:10 comments2629
Поділіться публікацією:

Відомий український боксер, "суперважкоатлет" Олександр Усик повідомив, що в аеропорту Кракова, де його затримали, сталося непорозуміння і подякував українським дипломатам за те, що оперативно включилися в роботу та за підтримку. Як передає портал "Коментарі", про це Усик повідомив у себе в Instagram.

Усик прокоментував своє затримання у Польщі

Олександр Усик. Фото: з відкритих джерел

"Друзі, все добре. Сталося непорозуміння, яке швидко вирішилося. Дякую всім, хто хвилювався. Дякую українським дипломатам за підтримку. І респект польським правоохоронцям, які виконують свої обов'язки попри зростання, вагу, розмах рук та регалії. Слава Богу за все" , – зазначив український спортсмен.

Зазначимо, вчора з'явилася інформація про те, що українського боксера Олександра Усика заарештували в аеропорту міста Краків. Про затримання спортсмена повідомив перший заступник голови комітету ВРУ з молоді та спорту Жан Беленюк.

"Олександра Усика було заарештовано в аеропорту Кракова. Обставини з'ясовуються", — написав Жан Беленюк.

Народний депутат також опублікував відео затримання Олександра Усика у польському аеропорту.

Пізніше Жан Беленюк повідомив, що найближчим часом боксер має відпустити, після чого він розповість про причини затримання.

"Начебто все ок, скоро Саню повинні відпустити. Подробиці, думаю, він сам озвучить. Всім тихої ночі", — додав нардеп.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олександр Усик відреагував на негативні прогнози від команди Ф'юрі та заявив, що це дає йому мотивацію бути сильнішим у матчі реваншу проти Тайсона Ф'юрі.

Олександр Усик в інтерв'ю Ready to Fight прокоментував негативні для нього прогнози на реванш із Тайсоном Ф'юрі, які озвучила команда британського боксера, міністр розваг Саудівської Аравії Турки Аль-Аш-Шейх та інші.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини