Головна Новини Спорт бокс У Федерації боксу України назріває скандал: 12 регіональних представників не погоджуються з виборами
commentss НОВИНИ Всі новини

У Федерації боксу України назріває скандал: 12 регіональних представників не погоджуються з виборами

У ФБУ можливі перевибори

22 грудня 2021, 20:40
Поділіться публікацією:

У середу, 22 грудня, у Києві відбулася спеціальна прес-конференція представників 12 регіональних федерацій боксу. За повідомленням klitschko-brothers.com, учасники зборів заявили про те, що вони не визнають результатів звітно-виборчої конференції Федерації боксу України та вимагають перевиборів його керівника.

У Федерації боксу України назріває скандал: 12 регіональних представників не погоджуються з виборами

Участники прес-конференції в Києві - фото із klitschko-brothers.com

За словами учасників заходу, звітно-виборча конференція ФБУ пройшла за відсутності кворуму.

Варто зазначити, що нещодавно, 17 грудня, на звітно-виборчій Конференції Федерації боксу президентом ФБУ було переобрано Володимира Продивуса. Відповідно до регламенту, щоб Конференцію було визнано легітимною, а вибори відбулися, має бути зібраний кворум – представники мінімум 17 федерацій (у ФБУ входять 24 обласні федерації та федерація міста Києва).

У свою чергу керівники Київської обласної, Київської міської, Житомирської, Рівненської, Хмельницької, Кіровоградської, Харківської, Полтавської, Сумської, Одеської, Чернігівської та Донецької областей представники їхніх організацій у звітно-виборчій конференції ФБУ не брали участі, а отже, кворуму не було.

За словами організаторів прес-конфенції, єдиним виходом із ситуації вони бачать проведення нової звітно-виборчої конференції Федерації боксу України, президента та керівних органів організації. Інакше вони готові звертатися як до Міністерства молоді та спорту України, так і до спортивно-арбітражного суду у Лозанні.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що Ломаченка було усунуто від боксу. Крім того, один із найтитулованіших волейбольних клубів в історії України може припинити своє існування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини