Головна Новини Спорт бокс The Ring оновив рейтинг найкращих боксерів: на якому місці Усик
commentss НОВИНИ Всі новини

The Ring оновив рейтинг найкращих боксерів: на якому місці Усик

Згідно з рейтингом The Ring Олександр Усик визнаний найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії.

20 травня 2024, 10:33 comments1147
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

В ніч на 19 травня в Саудівській Аравії відбувся бій за титул абсолютного чемпіона світу з боксу у якому український боксер Олександр Усик здобув перемогу над британцем Тайсоном Ф’юрі. Після поєдинку видання The Ring оновив рейтинг найкращих боксерів світу.

The Ring оновив рейтинг найкращих боксерів: на якому місці Усик

Олександра Усика визнали найкращим боксером світу. Фото з відкритих джерел

Новим лідером рейтингу найкращих боксерів світу видання The Ring назвало українського боксера Олександра Усика, який здобув перемогу над Тайсоном Ф’юрі та отримав звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі вперше за останні 25 років. 

Після перемоги над Тайсоном Ф’юрі Олександр Усик має 22 перемоги у 22 боях з яких 14 закінчились нокаутом. Усик змістив японця Наоя Іноуе на друге місце, який нещодавно захистив титул абсолютного чемпіона у другій найлегшій вазі у бою з мексиканцем Луїсом Нері. У Наоя Іноуе 27 перемог у 27 боях з яких 24 закінчились нокаутом.

Трійку лідерів замикає американець Теренс Кроуфорд, який має 40 поєдинків без поразок з яких 31 закінчив достроково. У серпні Кроуфорд має провести бій проти Ісраїла Мадримова з Узбекистану.

Зазначимо, що рейтинг The Ring визначає найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії спортсменів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олександр Усик після поєдинку з Тайсоном Ф'юрі потрапив до лікарні. Українському боксеру наклали чотири шви, а також зробили МРТ щелепи.

Також "Коментарі" писали про реакцію світових зірок боксу на перемогу Олександра Усика. Вони назвали українського боксера одним з кращих у світі та вказали на помилку, яку зробив Тайсон Ф'юрі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини