Головна Новини Спорт бокс Олександр Усик після бою з Ф’юрі потрапив до лікарні: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Олександр Усик після бою з Ф’юрі потрапив до лікарні: деталі

Український боксер Олександр Усик, який переміг Тайсона Ф’юрі в об'єднавчому поєдинку потрапив до лікарні після бою.

19 травня 2024, 12:00
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Промоутер українського боксера Олександр Красюк розповів, що Олександр Усик після перемоги над Тайсоном Ф’юрі потрапив до лікарні. Виявилось, що Усику потрібно провести перевірку щелепи.

Олександр Усик після бою з Ф’юрі потрапив до лікарні: деталі

Український боксер Олександр Усик. Фото з відкритих джерел

Тайсон Ф’юрі та промоутер Френк Воррен заявили, що Олександр Усик після поєдинку потрапив до лікарні. На ці заяви відреагував промоутер українського боксера Олександр Красюк та пояснив ситуацію з Усиком.

"Треба було провести перевірку щелепи. Нічого прямо аж такого, але процедуру треба було виконати", — сказав Красюк та додав, що про перелом щелепи не йдеться.

На додаткове питання, яка причина поїздки Усика до лікарні Красюк відповів, що наразі не може нічого сказати, адже очікує на результати МРТ. Крім того, український промоутер зауважив, що це стара проблема Усика, яка турбує його тривалий час. Також, за словами Красюка, Усику наклали 4 шви після бою з Ф'юрі.

Нагадаємо, що в ніч на 19  травня в Саудівській Аравії пройшов об'єднавчий бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі. Після 12 раундів судді роздільним рішенням 115:112, 114:112, 113:114 оголосили про перемогу українського боксера. Таким чином, Олександр Усик став першим за останні 25 років абсолютним чемпіоном світу з боксу в надважкій вазі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Красюк після бою між Усиком та Ф'юрі заявив про "пограбування" українського боксера. За словами промоутера, рефері мав оголосити про нокаут у 9 раунді поєдинку, коли Усик впродовж 20-25 секунд завдав серію ударів по британському боксеру.

Також "Коментарі" писали, що Тайсон Ф'юрі розкритикував суддів, які віддали перемогу Олександру Усику. За словами "циганського короля", вони це зробили через війну в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини