Головна Новини Спорт бокс Реакція світових зірок боксу на перемогу Усика над Ф'юрі
commentss НОВИНИ Всі новини

Реакція світових зірок боксу на перемогу Усика над Ф'юрі

Світові зірки боксу спостерігали за "поєдинком століття" у якому український боксер Олександр Усик переміг британця Тайсона Ф'юрі та став перше за 25 років власником титулу абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.

19 травня 2024, 16:20 comments5125
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

До поєдинку між Усиком та Ф'юрі обидва боксери не зазнавали поразок у кар'єрі. Британець виходив на ринг 35 разів, де здобув 33 перемоги та одну нічию, а Усик до цього дня мав 21 перемогу у 21 бою. Проте, ситуація змінилась, адже Усик додав собі ще одну перемогу завдяки роздільному рішенню суддів, а Ф'юрі отримав першу поразку в кар'єрі.

Реакція світових зірок боксу на перемогу Усика над Ф'юрі

Усик завдає удару по Ф'юрі. Фото з відкритих джерел

На видовищний вечір боксу відреагували колеги боксерів, які хвалили обох спортсменів за подароване свято та вказували на професіоналізм Усика та Ф'юрі.

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі Володимир Кличко, заявив, що пишається українським боксером, адже "Усику було дуже важко зблизитися з Ф'юрі через різницю в рості та рухливості. Проте його не хвилювали трюки Ф'юрі. Він чекав свого шансу і скористався ним".

Леннокс Льюїс, який був останнім абсолютним чемпіоном світу ще 25 років тому, розкритикував Ф'юрі за легковажність до бою зазначивши, що британець "боксував так, ніби вже вигравав бій". Крім того, Леннокс Льюіс привітав Усика словами "ласкаво просимо в клуб", маючи на увазі список людей, які ставали абсолютними чемпіонами світу з боксу.

Легендарний боксер Оскар Де Ла Хойя назвав Усика "найгіршою людиною на планеті" вказуючи на майстерність українського боксера та визнаючи його як найкращого суперважковаговика сучасності.

Колишній чемпіон світу Тоні Беллью, який завершив кар'єру після поразки Усику, назвав поєдинок чудовим, а судівське рішення про перемогу українця правильним. За словами Беллью обидва боксери живі легенди.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Усик після поєдинку з Ф'юрі потрапив до лікарні.

Також "Коментарі" писали, що промоутер Усика заявив про "пограбування" українського боксера під час бою з Ф'юрі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини