Головна Новини Спорт бокс Що сказав Усик після перемоги у боксерському поєдинку проти Дюбуа
commentss НОВИНИ Всі новини

Що сказав Усик після перемоги у боксерському поєдинку проти Дюбуа

Український боксер Олександр Усик здолав британського важковаговика у 9 раунді нокаутом.

27 серпня 2023, 08:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український боксер Олександр Усик в ніч на 27 серпня провів черговий захист своїх поясів та здолав нокаутом британського боксера Даніеля Дюбуа. Після перемоги Усик присвятив поєдинок Збройним силам України.

Що сказав Усик після перемоги у боксерському поєдинку проти Дюбуа

Олександр Усик та Даніель Дюбуа. Фото з відкритих джерел

Олександр Усик зберігав швидкість та постійно завдавав ударів по супернику. У дев’ятому раунді один з таких ударів призвів до падіння Дюбуа, який не зміг вчасно заявити про свою готовність продовжувати бій. Таким чином рефері поєдинку припинив бій та визнав Усика переможцем. Під час святкування перемоги український боксер розповів, кому присвятив бій.

"Дякую вам за підтримку. Я присвячую цей поєдинок моїй Україні і Збройним силам України. ЗСУ!", — вигукнув Усик.

Нагадаємо, що Олександр Усик вдруге захищає свої пояси WBA, WBO, IBF, IBO та The Ring. Першого разу це сталось у минулому поєдинку, який відбувся у 2021 році. Тоді український боксер здолав Ентоні Джошуа за рішенням суддів.

Дюбуа підходив до поєдинку у статусі "регулярного" чемпіона WBA. Британський боксер провів на професійному рингу 20 поєдинків у яких здобув 19 перемог.

У п’ятому раунді поєдинок між Усиком та Дюбуа був зупинений. Дюбуа на боксерському рингу завдав удару нижче пояса по українцю. Через кілька хвилин Усик заявив про готовність, і бій було відновлено.

Перемога над Дюбуа робить Усика ще ближчим до бою за звання абсолютного чемпіона. Єдиний пояс у надважкій вазі WBC, який наразі не належить Усика має з Тайсон Ф’юрі.

Раніше портал "Коментарі" повідомив, що Том Холланд назвав улюбленого боксера, ним виявився українець.

Також "Коментарі" писали про американського боксера, який змінив ім’я на честь Путіна та заявив, що тепер його всиновив президент Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини