Головна Новини Спорт бокс Нганну мало не створив сенсацію в бою з Ф’юрі: огляд найгучнішого поєдинку року
commentss НОВИНИ Всі новини

Нганну мало не створив сенсацію в бою з Ф’юрі: огляд найгучнішого поєдинку року

Френсіс Нганну переміг в бою на записці одного з суддів

29 жовтня 2023, 03:17
Поділіться публікацією:

Нещодавно завершилася одна з найгучніших подій в спорті цього року. Бій між Френсісом Нганну та Тайсоном Ф’юрі видався набагато більш конкурентним, ніж всі могли собі уявити. “Коментарі” розібрали основні моменти поєдинку.  

Нганну мало не створив сенсацію в бою з Ф’юрі: огляд найгучнішого поєдинку року

Нганну відправляє Ф'юрі в нокдаун. Фото з телеграм-каналу Boxing Ukraine

Ф’юрі в нокдауні

Перші два раунди Ф’юрі спокійно розстрілював камерунця джебом на дистанції та помітно переважав у швидкості. Проте в третьому раунді в одному з розмінів Нганну викинув потужний лівий боковий, після якого “Циганський король” опинився в нокдауні. Весь третій та четвертий раунд саме Френсіс володів ініціативою в бою. Проте Ф’юрі відновившись знову почав використовувати свою швидкість та роботу ніг та забрав 5 та 6 раунди. В сьомому камерунський “Хижак” знову перехопив ініціативу, раунд залишився за ним. Три останні раунди пройшли більш спокійно, здебільшого с перевагою Тайсона в чистих попаданнях. 

Бій пройшов всі десять раундів. В підсумку Тайсон Ф’юрі переміг роздільним рішенням суддів (95-94 Нганну, 96-93 Ф’юрі та 95-94 Ф’юрі). Попри те, що багато хто не давав шансів Френсісу Нганну, він зумів відправити непереможного британця в нокдаун та виграти бій на записці одного з суддів. 

Читайте також, що непереможний чемпіон в надважкій вазі Олександр Усик, прибув до Саудівської Аравії в місто Ер-Ріяд, щоб бути в ринг сайді поєдинку між Ф’юрі та Нганну. Українець поділився враженнями від майбутнього поєдинку за “абсолюта” між ним та “Циганським королем”.

“Коментарі” також писали, що британський чемпіон WBC у надважкій вазі, який 28 жовтня проведе бій із колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну, заявив, що його бій з Олександром Усиком має точно відбутися в грудні, інакше в українського чемпіона будуть проблеми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини