Головна Новини Спорт бокс “Я готовий боксувати будь с ким”: Усик назвав дату поєдинку з Ф’юрі
commentss НОВИНИ Всі новини

“Я готовий боксувати будь с ким”: Усик назвав дату поєдинку з Ф’юрі

Олександр Усик приїхав до Саудівської Аравії аби подивитися бій між Ф’юрі та Нганну

28 жовтня 2023, 15:52
Поділіться публікацією:








Непереможний чемпіон в надважкій вазі Олександр Усик, прибув до Саудівської Аравії в місто Ер-Ріяд, щоб бути в ринг сайді поєдинку між Ф’юрі та Нганну. Українець поділився враженнями від майбутнього поєдинку за “абсолюта” між ним та “Циганським королем” повідомляє ютуб-канал Boxing King Media, передають “Коментарі”.

“Я готовий боксувати будь с ким”: Усик назвав дату поєдинку з Ф’юрі

Олександр Усик перед боєм. Фото з відкритих джерел

Олександра Усика спитали с приводу чуток, що нібито він не буде готовий до поєдинку з Тайсоном Ф’юрі 23 грудня, адже йому потрібно 14 тижнів для підготовки до бою.

Я готовий. В мене був тиждень відпочинку після поєдинку з Дюбуа, я побув зі своїми дітьми, потім я поїхав додому в Київ та побув там з дружиною. І вже через сім днів після бою я почав знову тренування. Зараз я повністю в тренувальному таборі, я його перервав, щоб приїхати сюди. Я готовий боксувати 23 грудня будь с ким, але це повинен бути Тайсон Ф’юрі, – відповів український чемпіон.

Також Усик відповів з приводу того, що в недавньому інтерв’ю Ф’юрі сказав, що має якийсь компромат на Олександра, який він незабаром опублікує.

Тайсон Ф’юрі багато говорить, він намагається залізти мені в голову, але я у нього в голові. Я знаю що він боїться, знаю що Ф’юрі не хоче боксувати зі мною 23 грудня. Але він буде боксувати та він буде битий, – сказав Усик.


Читайте також, що британський чемпіон WBC у надважкій вазі, який 28 жовтня проведе бій із колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну, заявив, що його бій з Олександром Усиком має точно відбутися в грудні, інакше в українського чемпіона будуть проблеми.

Нагадаємо, що в Саудівській Аравії в місті Ер-Ріяд відбудеться поєдинок у надважкій вазі між Тайсоном Ф’юрі та Френсісом Нганну. “Коментарі” вирішили розібратися де можна подивитися цей бій та о котрій годині він відбудеться. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини