Головна Новини Спорт бокс “Він повинен битися зі мною в грудні”: Ф’юрі погрожує Усику судом
commentss НОВИНИ Всі новини

“Він повинен битися зі мною в грудні”: Ф’юрі погрожує Усику судом

Тайсон Ф’юрі заявив, що в Олександра Усика немає вибору

24 жовтня 2023, 13:10
Поділіться публікацією:

Британський чемпіон WBC у надважкій вазі, який 28 жовтня проведе бій із колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну, заявив, що його бій з Олександром Усиком має точно відбутися в грудні, інакше в українського чемпіона будуть проблеми. Про це повідомляє Sky Sports, передають “Коментарі”.

“Він повинен битися зі мною в грудні”: Ф’юрі погрожує Усику судом

Битва поглядів Усика та Ф'юрі. Фото з відкритих джерел


Усик – сосиска. Я очікую, що бій відбудеться в грудні, так мені сказали, тому у мене точно немає причин не вірити, – сказав Ф’юрі.


Крім того, “Циганський король” заявив, що в разі відмови Олександра від бою у грудні в нього будуть проблеми.


Усик повинен битися зі мною в грудні, у нього немає вибору. Він підписав контракт, а якщо він цього не зробить, він порушить контракт і на нього подадуть до суду, тому у нього насправді немає вибору, – розповів британець.   


Нагадаємо, вже 28 жовтня у Саудівській Аравії в місті Ер-Ріяд відбудеться поєдинок між британським чемпіоном з боксу у надважкій вазі та ексчемпіоном UFC у важкій вазі Френсісом Нганну. Попри це, розмов навколо наступного бою “Циганського короля” з Олександром Усиком навіть більше. Але за словами самого Ф’юрі зараз він сконцентрований лише на поєдинку із камерунцем.


Читайте також, що чемпіон світу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі продовжує підготовку до поєдинку із колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну. “Циганський король” не заглядає за спину камерунцеві, попри активні розмови про його бій із непереможним українцем Олександром Усиком.


“Коментарі” також писали, що британський промоутер Едді Хірн розкрив деякі фінансові деталі контракту між Усиком та Ф'юрі. Зокрема Хірн назвав суму, яку отримає Тайсон Ф'юрі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини