Головна Новини Спорт бокс Ломаченко-Коммі: стало відомо, коли відбудеться бій
commentss НОВИНИ Всі новини

Ломаченко-Коммі: стало відомо, коли відбудеться бій

Промоутерська компанія TopRank офіційно оголосила, що бій Василя Ломаченка та Річарда Коммі відбудеться у грудні

31 жовтня 2021, 15:25
Поділіться публікацією:

33-річний український боксер Василь Ломаченко повернеться на ринг наприкінці цього року. Його бій із ганським спортсменом відбудеться 11 грудня. Про це повідомила промоутерська компанія TopRank.

Ломаченко-Коммі: стало відомо, коли відбудеться бій

Василь Ломаченко / Фото: @lomachenkovasiliy

Протистояння боксерів пройде у Нью-Йорку. Раніше промоутер Боб Арум повідомляв, що бійці вийдуть на ринг арени "Madison Square Garden". Це буде друга битва українця після фіаско від Теофімо Лопеса.

Зазначимо, що поєдинок із ганцем Річардом Коммі стане другим для Василя Ломаченка у 2021 році. Цього літа він виходив на ринг з японським боксером Массаїоші Накатані. Він відправив суперника до нокдауну в 5-му раунді, а у дев'ятому раунді рефері зупинив бій і перемога технічним нокаутом була присуджена Василю Ломаченку.

Нагадаємо, у жовтні 2020 року у Лас-Вегасі українець Василь Ломаченко та американець Теофім Лопес боролися за звання абсолютного чемпіона світу у легкій вазі. Після 12 раундів судді одноголосно віддали перемогу Лопесу. Ця перемога принесла йому титул абсолютного чемпіона у своїй категорії, а українець - втратив усі свої пояси.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 34-річний український чемпіон Олександр Усик не називає попередні терміни, проте запевняє, що для себе вже ухвалив тверде рішення щодо завершення своєї кар'єри. У найближчих планах в українця, який є володарем трьох чемпіонських титулів у надважкій вазі, провести об'єднавчий бій із британцем Тайсоном Ф'юрі.

Читайте також, боксер з України Максим Продан переміг 26-річного Ніколу Крістофорі та захистив свій титул чемпіона IBF International у напівсередній вазі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини