Головна Новини Спорт бокс Ломаченко програв бій за звання абсолютного чемпіона світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Ломаченко програв бій за звання абсолютного чемпіона світу

Український боксер втратив всі свої пояси

18 жовтня 2020, 09:15 comments1014
Поділіться публікацією:

Сьогодні вночі в Лас-Вегасі, українець Василь Ломаченко та американець Теофім Лопес боролися за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. Після 12-и раундів, судді одноголосно віддали перемогу Лопесу.

Ломаченко програв бій за звання абсолютного чемпіона світу

Ломаченко - Лопес | twitter.com/espnringside

Перші раунди український боксер витратив на вивчення противника, після почав активно нарощувати свій темп. Лопес при цьому намагався діяти агресивніше, пробивав по корпусу, шукав можливості для ударів в голову.

Більшість експертів, перед початком бою, припускали, що на середині американець почне здавати позиції, проте, в шостому раунді Лопес виглядав на рівні й був більш активним за кількістю ударів, ніж Ломаченко. У сьомому раунді його удари були сильнішими та максимально точними, але українському боксеру вдалася відмінна зустрічна комбінація, якою він на мить вибив Лопеса з колії.

У 11-му Ломаченко потужно атакував суперника, але той зумів встояти на ногах, а Василь не зміг розвинути свою перевагу перед американцем і відправити його в нокдаун. В останньому раунді боксери влаштовували розмін — Ломаченко цілив у голову, Лопес — в корпус.

Але судді одноголосно віддали перемогу американцю — 116: 112, 119: 109, 117: 111. Ця перемогла принесла йому титул абсолютного чемпіона в легкій вазі, а українець — втратив всі свої пояси.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Усік та Ломаченко потрапили в базу "Миротворця" після скандальних висловлювань в російському фільмі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини