Головна Новини Спорт бокс Усик для себе вже прийняв рішення щодо завершення кар'єри
commentss НОВИНИ Всі новини

Усик для себе вже прийняв рішення щодо завершення кар'єри

Боксер Усик знає, коли закінчить з кар'єрою

29 жовтня 2021, 16:12
Поділіться публікацією:

Український чемпіон Олександр Усик не називає попередні терміни, проте запевняє, що для себе вже ухвалив тверде рішення щодо завершення кар'єри. Як повідомляє видання "Коментарі", про це пише спортивний портал "Sport.ua".

Усик для себе вже прийняв рішення щодо завершення кар'єри

Олександр Усик. Фото: boxingphotos.pl

Незважаючи на те, що кар'єра Олександра Усика в надважкій вазі тільки почала стрімко йти вгору, він зазначає, що вже для себе в голові вирішив, коли оголосить про закінчення кар'єри. Коли саме Олександр готовий повісити боксерські рукавички на цвях він, звичайно ж, не каже.

“У себе в голові я вже все вирішив. Ще не остаточно, але план щодо завершення вже є", — заінтригував Усик.

У найближчих планах в українця, який є володарем трьох чемпіонських титулів у суперважкій вазі, провести об'єднавчий бій із Тайсоном Ф'юрі. Водночас британський суперваговик Ентоні Джошуа розраховує скоріше провести з українським чемпіоном бій-реванш. Джошуа не приховує, що хоче якнайшвидше повернути собі чемпіонські пояси, якими володіє українець. В останньому інтерв'ю британець навіть заявив, що якщо Олександр Усик так захоче, то він бій-реванш навіть готовий провести у Києві.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олександр Усик обурився питаннями журналістів про суму гонорару, який він отримав після перемоги над британським боксером Ентоні Джошуа. Каже, що якщо людей насамперед цікавлять саме такі питання, то тоді українців можна вважати зниклим народом. У результаті, Усік так і не дав відповіді щодо свого гонорару, зазначивши, що все, що він отримав, заробив чесно, пропадаючи днями на виснажливих тренуваннях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини