Головна Новини Спорт бокс Френсіс Нганну проведе бій з Ентоні Джошуа: відоме місце проведення поєдинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Френсіс Нганну проведе бій з Ентоні Джошуа: відоме місце проведення поєдинку

Пресконференція бою між Нганну та Джошуа пройде 15 січня

6 січня 2024, 14:46
Поділіться публікацією:








Сьогодні вночі стало відомо, що колишній чемпіон UFC у важкій вазі Френсіс Нганну проведе свій другий бій в професіональному боксі проти Ентоні Джошуа. Про це промоутер британця Едді Хірн повідомив на своїй сторінці в соцмережі X.

Френсіс Нганну проведе бій з Ентоні Джошуа: відоме місце проведення поєдинку

Колаж Нганну та Джошуа

Деталі бою Нганну проти Джошуа

Як зазначає Едді Хірн, поєдинок між колишнім чемпіоном світу з боксу у надважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBO та IBO Ентоні Джошуа та ексволодарем титулу UFC у важкій вазі Френсісом Нганну відбудеться в Саудівській Аравії. Також, він повідомив дату першої пресконференції між бійцями.

В цей вечір ми можемо підтвердити, що угода завершена. Ентоні Джошуа та Френсіс Нганну зустрінуться під час грандіозної ночі в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. Пресконференція відбудеться 15 січня у Лондоні. Подробиці незабаром буде оголошено, – сказав промоутер.

Минулі бої боксерів

Ентоні Джошуа свій останній поєдинок провів 24 грудня 2023 року проти Отто Валліна. Британець переміг свого опонента технічним нокаутом в п’ятому раунді.


Френсіс Нганну 29 жовтня вже минулого року провів свій дебютний поєдинок в боксі проти непереможного чемпіона за версією WBC Тайсона Ф’юрі. Попри те, що камерунець програв той бій роздільним рішенням суддів, багато хто віддав перемогу в поєдинку саме Нганну. Слід відзначити, що в третьому раунді ексчемпіон UFC відправив британця в нокдаун.  


Нагадаємо, що мадридський “Реал” у себе в соцмережах та на офіційному сайті повідомив про те, що клуб продовжить співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті. Попри, контракт, що закінчувався влітку та інтерес до італійця збірної Бразилії, клуб та тренер дійшли згоди щодо продовження співпраці.

Також зазначимо, що непереможний український чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) дав коментар з приводу майбутнього поєдинку за титул абсолютного чемпіона проти Тайсона Фьюрі (34-0-1, 24 КО).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини