Головна Новини Спорт бокс Ентоні Джошуа після бою з Усиком визнав помилки: як прокоментував свою поразку боксер
commentss НОВИНИ Всі новини

Ентоні Джошуа після бою з Усиком визнав помилки: як прокоментував свою поразку боксер

Британський боксер наголосив, що його дух сильний

30 вересня 2021, 22:04
Поділіться публікацією:

Вже тепер колишній чемпіон світу Ентоні Джошуа нарешті підвів підсумки свого бою з українцем Олександром Усиком. Британський боксер у своєму Instagram розповів, що зрозумів після бою з українським спортсменом.

Ентоні Джошуа після бою з Усиком визнав помилки: як прокоментував свою поразку боксер

Ентоні Джошуа (фото з відкритих джерел)

 31-річний боксер заявив, що він подивився запис свого бою, проаналізував свої дії та навіть знайшов помилки. Окрім цього Джошуа подякував своїм фанатам та усім, хто його підтримував, за любов та віру. Він заявив, що сильний духом, тому за нього не треба турбуватися.

 Також британець зізнався, що засвоїв урок.

Усик — Джошуа, що відомо про історичний бій та підготовку до нього

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Джошуа спробував зачепити українського чемпіона Усика.Напередодні важливого поєдинку між Ентоні Джошуа і Олександром Усиком британський боксер вирішив потролити українця тим, що той здатний тільки на те, щоб жонглювати добре м'ячами. Відповідне відео і коментар до нього спортсмен виклав у себе в Instagram.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Усик погрожує побити кривдника Кличка і станцювати гопака. український чемпіон Олександр Усик проведе історичний поєдинок з британцем Ентоні Джошуа. Ціна поразки, як і перемоги в цьому бою, дуже велика, адже на кону титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA, IBF, WBO та IBO. Цей бій трохи більше означатиме для Ентоні Джошуа, ніж для Олександра Усика. Британець вже володіє чемпіонськими поясами й буде зобов'язаний їх захистити. Для Олександра Усика нинішній бій у суперважкій вазі буде всього лише третім у кар'єрі.
 А ще "Коментарі" інформували про те, що Усик повернувся в Україну, який сюрприз чекав чемпіона в Борисполі.Український боксер-суперважкоатлет, володар 4 чемпіонських поясів в суперважкій вазі Олександр Усик повернувся в Україну після переможного бою над британцем Ентоні Джошуа. Українець прилетів з Лондона до Києва в 00:35 вночі 27 вересня.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини