Головна Новини Спорт бокс Усик повернувся в Україну: який сюрприз чекав чемпіона в Борисполі
commentss НОВИНИ Всі новини

Усик повернувся в Україну: який сюрприз чекав чемпіона в Борисполі

Український боксер Олександр Усик повернувся до Києва з Лондона, де переміг в бою британця Ентоні Джошуа

27 вересня 2021, 07:20 comments3316
Поділіться публікацією:

Український боксер-суперважкоатлет, володар 4 чемпіонських поясів в суперважкій вазі Олександр Усик повернувся в Україну після переможного бою над британцем Ентоні Джошуа. Українець прилетів з Лондона до Києва в 00:35 вночі 27 вересня. Як передає портал "Коментарі", про це пише видання "Українська правда".

Усик повернувся в Україну: який сюрприз чекав чемпіона в Борисполі

Олександр Усик Фото: Українська правда

В аеропорт "Бориспіль" приїхало багато шанувальників українського боксера, серед яких були знаменитості, спортсмени, а також рідні Олександра. Також перші слова на Батьківщині від Усика чекала "армія журналістів", яким довелося чекати майже дві години після приземлення літака, поки Усик вийшов до них і дав коментарі.

За словами нового володаря чемпіонських поясів за версією WBA, WBO, IBF і IBO, перше почуття, яке у нього понад усе — це швидше побачитися з рідними і близькими людьми, швидше обійняти своїх дітей.

Олександр Усик зазначив, минув рівно рік його виснажливої роботи в тренуваннях. Йому запам'яталася дата 23 січня цього року, коли почався комплекс тренувань, на яких він зі своєю командою відточував свої навички. До 20 вересня тривали ці тренування. Тоді 23 січня ще не було відомо ім'я суперника, але тренування вже почалися. І зараз є велике бажання видихнути.

Що стосується можливого реваншу з Ентоні Джошуа, то українець зазначив, що спочатку потрібно видихнути, адже тільки день, як все закінчилося, тому навряд чи зараз є сенс говорити про реванш. Олександр Усик натякнув, що питання про реванш краще задати його промоутеру або самому Джошуа. Він поки про це не думає.

Читайте також на порталі "Коментарі" — між Олександром Усиком і Ентоні Джошуа відбувся справжній історичний бій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини