Головна Новини Спорт бокс Історичний бій: Усик погрожує побити кривдника Кличка і станцювати гопака
commentss НОВИНИ Всі новини

Історичний бій: Усик погрожує побити кривдника Кличка і станцювати гопака

Усик в поєдинку з Джошуа оскаржить титули чемпіона в супертяжах

25 вересня 2021, 10:37 comments1368
Поділіться публікацією:

Сьогодні український чемпіон Олександр Усик проведе історичний поєдинок з британцем Ентоні Джошуа. Ціна поразки, як і перемоги в цьому бою, дуже велика, адже на кону титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA, IBF, WBO та IBO. Як інформує видання "Коментарі", про це пише "РБК-Україна".

Історичний бій: Усик погрожує побити кривдника Кличка і станцювати гопака

Джошуа та Усик. Фото: isport.ua

Сьогодні ввечері столиця Великобританії стане центром великого боксу. Усик і Джошуа зійдуться на стадіоні "Тоттенхем Хотспур" у Лондоні. Правда для українців є одна неприємна деталь — жоден з українських каналів не транслюватиме бій Усик-Джошуа в прямому ефірі. Поєдинок можна буде подивитися на платформі Megogo, а також використовуючи сервіс DAZN. Очікується, що боксери вийдуть на ринг ближче до півночі за київським часом.

Якщо аналізувати більш прагматично, то цей бій трохи більше означатиме для Ентоні Джошуа, ніж для Олександра Усика. Британець вже володіє чемпіонськими поясами й буде зобов'язаний їх захистити. Для Олександра Усика нинішній бій у суперважкій вазі буде всього лише третім у кар'єрі. Перший бій він провів у 2019 році, коли зустрівся з Чаззом Уізерспуном. Потім був бій із Дереком Чісорою у 2020 році. Ентоні Джошуа крайній свій бій провів із Кубратом Пулєвим, в якому він захистив чемпіонські пояси.

Варто зазначити, що сьогодні відбудеться дійсно історичний бій, особливо якщо згадувати 2017 рік, коли Ентоні Джошуа на "Уемблі" переміг українського чемпіона Володимира Кличка. Саме після цієї поразки почали придивлятися до Олександра Усика. Багато хто вже тоді прогнозував, що саме в Олександра Усика може з'явитися шанс перемогти кривдника Кличка, повернувши найпрестижніші чемпіонські пояси в Україну. Схоже, що цей шанс можна буде реалізувати вже сьогодні ввечері.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Джошуа спробував зачепити Усика: "Все, що вмієш, — жонглювати".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини