Головна Новини Спорт бокс Чемпіон світу за версією WBC може не битися: бій з Усиком теж під питанням
commentss НОВИНИ Всі новини

Чемпіон світу за версією WBC може не битися: бій з Усиком теж під питанням

Тайсон Ф'юрі в наступному поєдинку має зустрітися зі своїм співвітчизником Ділліаном Уайтом, але бій може не відбутися

14 лютого 2022, 22:10
Поділіться публікацією:

Як стало відомо, виявляється, Ф'юрі не має боксерської ліцензії у Великій Британії, що ускладнює організацію поєдинку, адже для цього потрібно, щоб обидва боксери мали ліцензії, що діють. Сьогодні спорт, Фьюрі має ліцензію боксера в США, але ніхто не організовуватиме бій двох британців у Лас-Вегасі – цей бій не збере потрібну аудиторію.

Чемпіон світу за версією WBC може не битися: бій з Усиком теж під питанням

Тайсон Ф'юрі - фото із відкритих джерел

Втім, промоутер Ф'юрі Боб Арум заспокоює шанувальників боксу.

"Тайсон Ф'юрі став американським бійцем. Він отримав ліцензію Атлетичної комісії штату Невада, і його поведінка в Неваді, як на рингу, так і за його межами, була зразковою. Тому, ґрунтуючись на цій ліцензії в Неваді, я впевнений, що Британська рада буде поважатиме цю ліцензію і що це не буде проблемою", – сказав Арум.

Також, зазначається, що скандальний боксер не бився на території Великої Британії з серпня 2018 року, коли переміг за очками Франческо П'янету у Белфасті.

Чергова затяжка з боєм Ф'юрі може зачепити і можливий поєдинок Тайсона з Олександром Усіком, який планувалося провести до кінця 2022 року у разі перемоги обох боксерів.

Варто зазначити, що бій Ф'юрі — Уайт заплановано на 23 квітня на стадіоні "Уемблі" у Лондоні. Раніше Боб Арум та Френк Уоррен виграли право на організацію бою у Едді Хірна, запропонувавши 41 мільйон доларів. Ф'юрі гарантовано заробить 29,5 млн. доларів, а Уайт отримає 7,4 млн. доларів.

Раніше, інформаційний портал "Коментарі" розповідав про те, що найкращі збірні та найтоповіші бійці у світі аматорського MMA змагатимуться за великий приз. Також, портал повідомляв, що від переговорів Джошуа – Ф'юрі "страждає" відомий український боксер.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини