Головна Новини Спорт бокс Від переговорів Джошуа – Ф'юрі "страждає" відомий український боксер
commentss НОВИНИ Всі новини

Від переговорів Джошуа – Ф'юрі "страждає" відомий український боксер

Швидше за все відбудеться реванш Усіка та Джошуа

1 лютого 2022, 23:25
Поділіться публікацією:

Пристрасті навколо організації бою за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі ризикують перевершити те, що було влітку під час спроби організувати поєдинок Ф'юрі проти Ентоні Джошуа. Тоді все вже було "на мазі", і перший з 1999 року бій за абсолюту був практично готовий, але драматично зірвався через втручання Деонтея Уайлдера та його рішення з американських судів.

Від переговорів Джошуа – Ф'юрі "страждає" відомий український боксер

Усік - Джошуа - фото із Getty Images

Але, завдяки такій дії, на шахівниці і з'явився Усік. Тоді українському боксеру пощастило таки здобути бій проти Джошуа, і Олександр своєю можливістю скористався на 100%. На сьогоднішній день Усік став ключовою фігурою в іншому чотирикутнику.

Минулого тижня були підстави вважати, що про бій Усіка та Ф'юрі оголосять офіційно. Для цього були всі аргументи: зацікавленість обох боксерів, готовність Джошуа взяти компенсацію у розмірі 15 мільйонів фунтів стерлінгів і піти убік, безперспективність апеляції Ділліана Уайта щодо розподілу гонорарів бою з Ф'юрі.

Але, схоже, не цього разу. Основною проблемою в домовленості Джошуа та Фьюрі стали звинувачення обох сторін один одного.

Не останню роль цьому процесі зіграв і Уайт. Все-таки як обов'язковий претендент він зустрінеться з Ф'юрі, від чого має полегшити і WBC, який хоч і неохоче, але все ж таки намагався проштовхнути обов'язковий захист по своїй лінії, хоч і розумів, що це програшний варіант для всіх сторін.

Потерпілим у цій ситуації виглядає і Усік. Адже йому знову доведеться доводити право бою за абсолютку в реванші з Джошуа. А це і мінус час – незрозуміло, що буде в цьому бою, що станеться у Джошуа та Ф'юрі.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, хто у 2022 році популяризуватиме бразильське джіу-джитсу в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини