Головна Новини Спорт зимові види спорту Збірна України з біатлону визначилася зі старт – листом жіночого спринту на Кубок світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Збірна України з біатлону визначилася зі старт – листом жіночого спринту на Кубок світу

У складі збірної є дві зміни

11 січня 2022, 22:15
Поділіться публікацією:

В середу, 12 січня, в німецькому Рупольдингу відбудеться шостий етап Кубка світу з біатлону. Як повідомляє suspilne.media, все розпочнеться жіночою спринтерською гонкою. Цей старт буде одним з останніх при визначенні складів на Олімпіаду для тих збірних, що ще не зробили свого вибору. Усього на старт жіночого спринту заявлено 112 біатлоністок.

Збірна України з біатлону визначилася зі старт – листом жіночого спринту на Кубок світу

Кубок світу з біатлону в німецькому Рупольдингу - фото з відкритих джерел

На завтрашні змагання заявлено п'ять українок, у порівнянні з попереднім етапом Кубка світу відбулося дві заміни: Анастасія Меркушина та Ірина Петренко замінять Ольгу Абрамову та Катерину Бех (вони обидві стартуватимуть на Кубку IBU).

Також у гонці стартуватимуть Валентина Семеренко, Юлія Джима та Дар'я Блашко — вони розпочну гонку у першій та другій стартовій групі.

Головний тренер жіночої збірної України Урош Велепець також анонсував, що в Рупольдингу повернеться Олена Білосюк. Однак в заявку на спринт вона не потрапила, відтак єдина гонка, де українка може стартувати — естафета.

Тож, старт-лист спринту має такий вигляд:

15. Валентина Семеренко

39. Юлія Джима

45. Дар'я Блашко

68. Ірина Петренко

107. Анастасія Меркушина

Більшість лідерок сезону стартуватиме в першій-другій стартовій групі. Норвежка Марте Олсбю Ройзеланд розпочне гонку під 27-м номером, шведка Ельвіра Еберг — 39-м.

Білоруска Дінара Алімбєкова стартуватиме одразу за Джимою, під 40-м номером. А її партнерка по команді, Ганна Сола, після пропуску переслідування в Обергофі повернеться на спринт в Рупольдингу — третій стартовий номер.

Також у Рупольдинг повернеться Тірілл Екгофф, у неї 12-й стартовий номер. Серед пізніх номерів — Стіна Нільссон, яка розпочне гонку 74-м.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що українські біатлоністи здійснили сенсацію на Кубку світу в Обергофі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини