Головна Новини Спорт зимові види спорту В українській хокейній Суперлізі "Білий Барс" дав бій одному з лідерів чемпіонату
commentss НОВИНИ Всі новини

В українській хокейній Суперлізі "Білий Барс" дав бій одному з лідерів чемпіонату

Кияни зміцнили свої позиції серед лідерів чемпіонату

15 січня 2022, 15:55
Поділіться публікацією:

У суботу, 15 січня, в рамках 11 туру хокейної Суперліги Паріматч "Білий Барс" зустрівся з "Соколом".
Як повідомляє hsl.com, у першій двадцятихвилинці кияни розпочали поєдинок з активного пресингу, розраховуючи закинути швидку шайбу. Але ставка на цей маневр не пройшла. У свою чергу "барсам" вдалося нав'язати свою гру супернику. Проте під кінець періоду білоцерківчани пропустили. Більшість у "Сокола" реалізував Віктор Шахворостов та вивів свою команду вперед.

В українській хокейній Суперлізі "Білий Барс" дав бій одному з лідерів чемпіонату

"Білий Барс" - СК "Сокол" - фото із hsl.com

У другому відрізку поєдинку підопічні Олега Микульчика намагалися збільшити перевагу. У свою чергу "Білий Барс" намагався відігратися. Обидві команди увімкнули високі швидкості, а біля воріт почали з'являтися безліч моментів. Але в результаті цифри на табло не змінилися.

Все вирішилося у третьому періоді. Киянам вдалося подвоїти перевагу – свою дебютну шайбу у хокейній Суперлізі закинув Тигран Манукян. Далі, гості не зменшували обертів і таким чином збільшили відрив до 3:0 – голом відзначився Дмитро Марченков. До кінця третьої двадцятихвилинки білоцерківчани намагалися створити якнайбільше гольових моментів біля воріт Артура Оганджаняна, але реалізувати їх так і не вдалося. Матч завершився з рахунком 0:3.

"Білий Барс" — СК "Сокіл" 0:3 (0:1, 0:0, 0:2)

Шайби: 0:1 Шахворостов (Костіцин, Іванов, більш.), 18:57; 0:2 Манукян (Моксунен), 46:16; 0:3 Марченко (Біляков), 50:56

"Білий Барс": Полгородник (Квасенка); Грицюк – Кулішов, Алексюк – Наливайко, Селін – Шистерів, Собко; Говорушко – Куцевич (К) – Семенов, Брага – Качан – Лісников, Удовиченко – Геворкян – Попережай, Микитюк.

СК "Сокіл": Оганджанян (Яковлєв); Дорофєєв (А) – Халіков, Міцкевич – Шуленін, Моксунен – Аміров, Петрухно (К) – Фроленко; Шахворостов – Іванов – Костицин (А), Мельников – Біляков – Марченков, Олійник – Ніконоров – Манукян, Курах.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що у чемпіонаті української хокейної Суперліги відбулася сенсація.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини