Головна Новини Спорт зимові види спорту У Тернополі відбудеться хокейний турнір, який не має аналогів в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Тернополі відбудеться хокейний турнір, який не має аналогів в Україні

Участь у змаганнях братимуть близько двадцяти команд

3 лютого 2022, 19:55
Поділіться публікацією:

У суботу та неділю, 5 та 6 лютого, у Тернополі відбудеться всеукраїнський чемпіонат з хокею серед любителів на озері "Ternopil Hockey Classic — 2022". Цей турнір стане шостим для організаторів.

У Тернополі відбудеться хокейний турнір, який не має аналогів в Україні

"Ternopil Hockey Classic - 2022" - фото із hsl.com

Загалом для змагань спорудять близько шести майданчиків розміром 40 на 20 метрів. На участь у турнірі заявки подали приблизно двадцять команд із дев'яти регіонів України.

Родзинку "Ternopil Hockey Classic – 2022" стане виставковий матч, у якому візьмуть участь гравці "Донбасу" та СК "Сокола", а також легенди українського хокею – генеральний директор Суперліги Сергій Варламов та спортивний директор ХСУ Олександр Побєдоносцев. Зустріч пройде у форматі "3 польові гравці воротар".

Цей поєдинок стане першим матчем просто неба в історії хокейної Суперліги України.

"Дуже здорово, що вже шостий рік поспіль українські аматорські команди збираються на турнір і грають просто неба. Такі змагання дійсно важливі, адже це приголомшлива хокейна атмосфера і популяризація нашого виду спорту. Ми раді взяти в ньому участь, отримати масу позитивних емоцій від хоке на озері та насолодитися атмосферою такого турніру", — наголосив на важливості проведення подібних змагань генеральний директор хокейної суперліги України Сергій Варламов.

Варто зазначити, що "Ternopil Hockey Classic" – це щорічний чемпіонат з хокею серед любителів на озері, який не має аналогів в Україні. Від звичного хокею змагання на озері відрізняється правилами гри, відсутністю воротарів та мінімальним екіпіруванням.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що дві хокейні збірні відмовилися від участі у світових змаганнях 2022 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини