Головна Новини Спорт зимові види спорту Дві хокейні збірні відмовилися від участі у світових змаганнях 2022 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Дві хокейні збірні відмовилися від участі у світових змаганнях 2022 року

Є позитивні новини-відновлення молодіжного чемпіонату світу

2 лютого 2022, 19:55
Поділіться публікацією:

Цього року дві збірні вирішили не грати у хокей. Як повідомляє xsport.ua, збірні Нової Зеландії та Австралії вирішили не виступити на жодному чемпіонаті світу цього року. Керівництво федерації цих країн відкликали свої команди через невтішну пандемію COVID-19. Крім того, ще однією причиною стали безлічі правил та обмежень для гравців.

Дві хокейні збірні відмовилися від участі у світових змаганнях 2022 року

Збірна Нової Зеландії - фото із відкритих джерел

Хокейна чоловіча збірна Нової Зеландії, виявляється, мала зіграти в дивізіоні II, група B у столиці Ісландії Рейк'явіку. Зважаючи на відмову, тепер у групі залишилося п'ять команд: Грузія, Ісландія, Бельгія, Болгарія та Мексика. У той же час, після того, як Австралія самоусунулася, у групі A залишилися Нідерланди, Хорватія, Ізраїль, Китай та Іспанія. Ігри відбудуться у хорватському місті Загреб.

Тепер, через дві збірні, про новий розклад ігор буде відомо найближчим часом.

Крім цього, Нова Зеландія та Австралія оголосили про те, що знімають із чемпіонатів світу та команди U18. Про зняття інших збірних федерації цих країн оголосили раніше.

Президент Міжнародної федерації хокею (IIHF) Люк Тардіф: "Молодіжний чемпіонат світу пройде влітку в канадській провінції Альберта. Про дати ми оголосимо після Олімпіади. Ігри будуть".

Зазначимо, що ще взимку (а точніше у грудні) цього року, МЧМ розпочався в канадських містах Едмонтон та Ред-Діре, але через коронавірус був перерваний.

Раніше "Коментарі" повідомляли, яку суму грошей Китай витратив на проведення зимової олімпіади в Пекіні. Також інформаційний портал розповідав про те, що росіяни змагатимуться без свого прапора та гімну на Олімпійських іграх у Пекіні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини