Головна Новини Спорт зимові види спорту Стала відома п'ятірка українських біатлоністів, які візьмуть участь у чоловічих перегонах у Рупольдингу
commentss НОВИНИ Всі новини

Стала відома п'ятірка українських біатлоністів, які візьмуть участь у чоловічих перегонах у Рупольдингу

Відкриватиме гонку серед українців Дмитро Підручний

12 січня 2022, 19:50
Поділіться публікацією:

У четвер, 13 січня, у німецькому Рупольдингу продовжиться шостий етап Кубка світу з біатлону. Цього разу на старт спринтерської гонки вийдуть чоловіки. Як передає suspilne.media, усього на старт заявлено 116 біатлоністів.

Стала відома п'ятірка українських біатлоністів, які візьмуть участь у чоловічих перегонах у Рупольдингу

Гонка у Рупольдингу - фото з відкритих джерел

До речі, цей спринт стане другим стартом після жіночого, найкращим результатом якого серед українок стало 37-е місце Юлії Джими.

Стало відомо, хто візьме участь серед чоловіків у складі "синьо-жовтих". У порівнянні з попереднім етапом Кубка світу в Обергофі змін не відбулося — на старт вийдуть ті ж п'ять спортсменів.

Тому, у чоловічому спринті Україна буде представлена у наступному складі спортсменів: Дмитро Підручний, Артем Прима, Антон Дудченко, Богдан Цимбал та Артем Тищенко.

Відкриватиме гонку у складі збірної України Дмитро Підручний. Спортсмен потрапив у першу стартову групу під 11-м стартовим номером. Окрім нього, у першій групі стартує і Антон Дудченко (29-й номер).

У другу стартову групу потрапили Артем Прима та Богдан Цимбал, які отримали 61-й та 67-й номери відповідно. Останнім серед українців гонку розпочинатиме Артем Тищенко, у нього 110-й номер.

11. Дмитро Підручний

29. Антон Дудченко

61. Артем Прима

67. Богдан Цимбал

110. Артем Тищенко

Збірна Норвегії буде представлена у ньому неосновним складом — усі представники чоловічої команди, які потрапили у список на Олімпіаду-2022, пропускатимуть етап.

Враховуючи відсутність норвежців, більшість претендентів на перемогу в спринті знаходяться у першій стартовій групі. Швед Себастьян Самуельссон — під четвертим стартовим номером, росіянин Алєксандр Логінов — під шостим, а французи Емільєн Жаклен та Кантен Фійон-Майє розпочинатимуть гонку поруч — 16-й та 17-й номери.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що українські біатлоністи здійснили сенсацію на Кубку світу в Обергофі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини