Головна Новини Спорт зимові види спорту Легенда світового хокею зустрівся з українською дитячою командою (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Легенда світового хокею зустрівся з українською дитячою командою (ФОТО)

57-річний чеський воротар на прізвисько Домінатор - олімпійський чемпіон-1998 і п’ятиразовий володар «Трофею Везіни»

19 травня 2022, 16:55
Поділіться публікацією:

У Празі легендарний світовий хокеїст Домінік Гашек зустрівся з юними українськими хокеїстами, які змушені були виїхати до Чехії через війну в Україні. Про це повідомляють у Міністерстві молоді та спорту України

Легенда світового хокею зустрівся з українською дитячою командою (ФОТО)

Домінік Гашек зустрівся з юними українськими хокеїстами (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що зустріч була ініційована Офісом Президента України в рамках програми вступу України до Європейського Союзу. 57-річний чеський воротар на прізвисько Домінатор — олімпійський чемпіон-1998 і п’ятиразовий володар "Трофею Везіни" як найкращий голкіпер сезону в НХЛ.

"Домінік Гашек був першим, хто закликав керівництво НХЛ заморозити всі контракти з російськими гравцями. Під час зустрічі з юними українськими хокеїстами він наголосив, що виступає за відсторонення російських атлетів від усіх можливих міжнародних спортивних заходів. Легендарний голкіпер також пообіцяв сприяти відродженню українського хокею в повоєнний час, а поки планує організувати для українців тренувальні кемпи і лобіювати ініціативу, щоб наші гравці не вважалися легіонерами в чеській Екстралізі доти, доки ми не проженемо рашистів з нашої землі і в Україні не запанує мир",- йдеться у повідомленні.
Легенда світового хокею зустрівся з українською дитячою командою (ФОТО) - фото 2
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Шевченко та інші легендарні футболісти зіграють в благодійному матчі на підтримку біженців з України. Легендарний український футболіст і колишній тренер національної збірної України Андрій Шевченко вийде на поле італійського стадіону "Сан-Сіро" у якості гравця. Разом з ним у матчі зіграють кілька легендарних футболістів. Футбольний матч пройде 23 травня. Його організовує екс-гравець "Інтера" Самюель Ето’О, у футбольному поєдинку також візьмуть участь Ліонель Мессі, Жуліо Сезар, Хав’єр Дзанетті, Франческо Тотті, Пауло Дібала, Андреа Пірло, Філіппо Індзагі, Веслі Снейдер та інші.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини