Головна Новини Спорт футбол Шевченко та інші легендарні футболісти зіграють в благодійному матчі на підтримку біженців з України
commentss НОВИНИ Всі новини

Шевченко та інші легендарні футболісти зіграють в благодійному матчі на підтримку біженців з України

Футбольний матч, у якому зіграє Шевченко, пройде 23 травня

18 травня 2022, 16:37 comments1092
Поділіться публікацією:

Легендарний український футболіст і колишній тренер національної збірної України Андрій Шевченко вийде на поле італійського стадіону "Сан-Сіро" у якості гравця. Разом з ним у матчі зіграють кілька легендарних футболістів. Про це повідомляють у Міністерстві молоді та спорту України.

Шевченко та інші легендарні футболісти зіграють в благодійному матчі на підтримку біженців з України

Андрій Шевченко (фото з відкритих джерел)

Футбольний матч пройде 23 травня. Його організовує екс-гравець "Інтера" Самюель Ето’О, у футбольному поєдинку також візьмуть участь Ліонель Мессі, Жуліо Сезар, Хав’єр Дзанетті, Франческо Тотті, Пауло Дібала, Андреа Пірло, Філіппо Індзагі, Веслі Снейдер та інші.

"Андрій Шевченко з перших днів повномасштабного вторгнення росії активно підтримував Україну та допомагає співвітчизникам: разом із своєю сім’єю брав участь у протестах, виступав на телебаченні, долучався до роботи благодійних фондів у зборі коштів на підтримку жертв війни, а також поселив у своєму домі в Лондоні біженців з України та допомагав розселити українських переселенців",- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Андрій Шевченко може стати тренером національної збірної сусідньої країни. Президент Польської футбольної асоціації Цезарі Кулеша може запросити Андрія Шевченка тренером в Польщу. Польське видання наголошує, що йому вдалося дізнатися неофіційно про плани асоціації футболу. Поки що говориться, що українцю можуть запропонувати посаду тренера збірної Польщі. Андрія Шевченка назвали легендарним нападником київського "Динамо" та "Мілана", а також зазначили, що він володар "Золотого м’яча". Зазначається, що футбольна команда під його керівництвом увійшла до дивізіону А Ліги Націй, а потім — до плей-оф Євро-2020. Тож Шевченко гарний варіант як тренер для збірної.
 
 






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини