Головна Новини Спорт зимові види спорту IIHF для любителів хокею запропонувала цікаву витівку
commentss НОВИНИ Всі новини

IIHF для любителів хокею запропонувала цікаву витівку

Своєю думкою зможуть поділитися не лише професіонали, а й уболівальники

21 січня 2022, 19:50
Поділіться публікацією:

Міжнародна хокейна федерація протягом лютого 2022 року проведе опитування з метою розробки стратегії для розвитку хокею.

IIHF для любителів хокею запропонувала цікаву витівку

Міжнародна хокейна федерація - фото із Getty Images

Як повідомляє hsl.com, зацікавленим сторонам по всьому світу, включаючи представників усіх національних федерацій-членів, клубів, ліг та гравців, буде запропоновано зробити свій внесок, пройшовши онлайн-опитування, отримане електронною поштою. Уболівальники також зможуть поділитись своїми ідеями за допомогою відкритого опитування на сайті IIHF.com.

У листопаді 2021 року на своєму першому засіданні Ради IIHF нове керівництво Міжнародної федерації зобов'язалося розробити Стратегічний план на 2022-2026 роки, який буде створено у співпраці з національними асоціаціями-членами.

Президент федерації Люк Тардіф закликав громадськість взяти участь в опитуванні:

"Нам потрібен внесок кожного. Ця стратегія стане основою нашого майбутнього. Підставою для того, щоб зробити наш вид спорту і нашу організацію сильнішою, ніж будь-коли. Відповідь на опитування — це перший крок до того, щоб зробити свій внесок у це майбутнє" . Що може бути краще, ніж коли увага всього світу звернена на нас під час Зимових Олімпійських ігор, щоб нагадати про цінність нашого виду спорту та подумати про наші пріоритети на майбутнє? Електронною поштою або онлайн на сайті ІІХФ.

Варто зазначити, що анонімне онлайн-опитування можна пройти протягом усього лютого. Результати опитування будуть представлені на щорічному конгресі IIHF 2022 року у травні.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв, що в атаці СК "Сокіл" з'явилася нова зірка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини