Головна Новини Спорт зимові види спорту Генеральний директор ХСУ Сергій Варламов дав відповідь Федерації хокею України
commentss НОВИНИ Всі новини

Генеральний директор ХСУ Сергій Варламов дав відповідь Федерації хокею України

ФХУ відсторонила від змагань 171 особу, серед яких є діти

18 січня 2022, 21:10
Поділіться публікацією:

17 січня Федерація хокею України на своєму сайті опублікувала новину, в якій повідомила, що "на невизначений термін усунула від змагань під егідою ФХУ 171 особу".

Як повідомляє uhl.com, Генеральний директор Хокейної Суперліги України Сергій Варламов прокоментував дії ФГУ:

"Керівництво Федерації хокею України вкотре показало свою сутність. Обман, маніпуляції, підкилимні ігри – все це ми бачили раніше, і побачили зараз. Вони порушують свій же дисциплінарний кодекс – жодна людина зі 170 не була повідомлена про дату та час засідання комітету, не було запитано пояснення", — розповів функціонер.

"У своїй замітці на сайті вони навіть не посилаються на будь-які норми дисциплінарного кодексу чи законів! Це цілковита зневага правом. Повторю знову – Суперліга не претендує на статус національного чемпіонату і ніколи не зверталася за визнанням до будь-кого. Ми проводимо змагання у Відповідно до закону України "Про фізичну культуру та спорт". Усі клуби – це зареєстровані юридичні особи, всі гравці є спортсменами-професіоналами, мають трудові контракти", — прокоментував Варламов.

На його думку, ФГУ просто розправляється з неугодними. Наприклад, до списку потрапили гравці "Альтаїра" – 17 чоловіків 2004-2005 років народження, які у Суперлізі набувають досвіду гри з дорослими командами.

Чи розуміє її "керівництво", що такими діями підштовхує хокеїстів до від'їзду за кордон та можливого виступу за інші збірні? готові захистити", — підсумував Генеральний директор ХСУ.

Генеральний директор ХСУ Сергій Варламов дав відповідь Федерації хокею України

Генеральный директор УХС Сергій Варламов - фото із uhl.com

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що він став інформаційним партнером хокейної Суперліги України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини