Головна Новини Спорт зимові види спорту Гарячий хлопець із досвідом виступів у КХЛ! В атаці СК "Сокіл" з'явилася нова зірка
commentss НОВИНИ Всі новини

Гарячий хлопець із досвідом виступів у КХЛ! В атаці СК "Сокіл" з'явилася нова зірка

Тигран Манукян уже встиг відкрити рахунок своїм голам у Суперлізі

18 січня 2022, 19:55
Поділіться публікацією:
























Він швидкий, технічний та результативний. Нападник Тигран Манукян став найсвіжішим новачком київського СК "Сокіл" і вже встиг відзначитись голом в Українській Хокейній Суперлізі.

Гарячий хлопець із досвідом виступів у КХЛ! В атаці СК "Сокіл" з'явилася нова зірка

Тигран Манукян - фото із uhl.com

Як повідомляє hsl.com, у своєму дебютному поєдинку проти білоцерківського "Білого Барса", який "Сокіл" проводив у гостях, Тігран закинув другу шайбу киян та допоміг команді перемогти (3:0).

Згідно зі статистичними показниками, Тігран Манукян став одним із найкращих гравців і у складі "Сокола", і в матчі загалом. Його індекс InStat — 206.

Тигран уже грав у Україні. У складі "Донбасу" у 2019 році він ставав чемпіоном нашої країни.

Манукян – вихованець відомої школи омського "Авангарду". Саме там розпочинався його шлях у хокеї. До речі, рідний брат Тиграна Артем – він на рік молодший за форварда "Сокола" – також пройшов школу "Авангарда" і зараз виступає у КХЛ у складі "Адмірала" з Владивостока.

Ось, як брати Манукяни потрапили до хокею, про це розповів Тигран:

"Хокей — це татовий вибір. Він просто одного разу додому приніс хокейну форму і все. Тато прийшов додому з двома баулами, ми спочатку не зрозуміли, що це таке, а він сказав — приміряйте. Ми одяглися з братом, по квартирі почали бігати. А наступного дня тато відвів і записав нас у секцію. Мені було 4, а братові 3".

Батьки завжди підтримували своїх синів і продовжують активно стежити за їхньою кар'єрою. Звичайно, вони дивилися і трансляцію дебютного матчу Тиграна у Суперлізі:

"Батьки постійно стежать за мною, за моїм братом. Навіть коли ігри в один день. Тато може поїхати на арену і дивитися брата на гру, а мама залишається вдома і дивиться трансляцію моєї гри" — розповів Тигран Манукян.

Як і його брат, Тигран також пограв у КХЛ за "Адмірал", а ще заради свого рідного "Авангарду".

У послужному списку Манукяна-старшого також п'ять клубів ВХЛ і один з чемпіонату Білорусі.

Поки що свій зірковий час у кар'єрі Тигран провів у МХЛ, де він феєрив в атаці "Омських Яструбів".

За великим рахунком, він все ще молодий – нападнику "Сокола" 24 роки – і голодний до перемог! У нього типовий гарячий вірменський характер, а ще він дуже не любить програвати:

"На майданчику я запальний, у житті теж. Намагаюся контролювати себе, тримати себе в руках, але іноді бувають ситуації, коли я можу розлютитися на рівному місці".

"Приймаю поразки близько до серця. Розумію, що треба забувати про програш, і вже наступного дня з новими силами виходити та вигравати наступний матч".

"Я не забобонна людина, але перед кожною грою тричі перехрещуся, помолюсь трохи і вперед!".

Вже в середу 19 січня Тигран Манукян уперше зіграє у домашньому матчі СК "Сокіл". Дебют перед своїми вболівальниками випав на гру із непростим суперником – "Краматорськом". Початок матчу о 19:00!

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що він став інформаційним партнером хокейної Суперліги України.

 






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://hsl.com.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини