Головна Новини Спорт зимові види спорту Чемпіонат світу з хокею скасований: причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Чемпіонат світу з хокею скасований: причина

Світова першість в Канаді мало відбутися ще минулого року

22 квітня 2021, 01:07
Поділіться публікацією:

Рішення про скасування турніру було прийнято урядом провінції Нова Шотландія через складну епідеміологічну обстановку.

Чемпіонат світу з хокею скасований: причина

Чемпіонат світу з хокею (фото з відкритих джерел)

"Ми дуже розчаровані такими звістками, тим більше за кілька тижнів до старту турніру. Ми повністю впевнені, що забезпечили всі необхідні заходи, щоб убезпечити команди, суддів, організаторів турніру і всіх жителів Галіфакса і Труро, грунтуючись на досвіді проведення молодіжного чемпіонату світу в Едмонтоні ", — заявив президент Міжнародної федерації Рене Фазель.

Світова першість в Канаді мало відбутися ще минулого року. Через пандемії його перенесли на квітень 2021 року. Потім змістили на місяць. А тепер і зовсім скасували.

Нагадаємо, 26-річна Аминат Айдріс стала переможницею турніру з тхеквондо, що проходив в рамках щорічного Національного спортивного фестивалю в Нігерії. Дівчина взяла участь у змаганнях, перебуваючи на восьмому місяці вагітності. Аминат не виявилося рівних в категорії кумсе — наборі рухів з виконанням різних дій руками і ногами проти уявного суперника. Багато підтримали сміливу спортсменку, але знайшлися і ті, хто засудив її вчинок. "Я не медійна персона. Не люблю шум і не люблю увагу, тому що я дуже сором'язлива. Я просто хотіла весело провести час, беручи участь в цьому турнірі. Мною рухало пристрасть. Пристрасть до тхеквондо. Увага, яке послідувало за цим, було для мене сюрпризом ", — розповіла Айдріс.

Як повідомляли до 11 квітня в США пройшов вечір боксу, одним з головних боїв якого став поєдинок між росіянином Максимом Власовим (45 перемог, 26 з них — нокаутом, 4 поразки) і американцем Джо Смітом-молодшим (27 перемог, 21 з них — нокаутом, 3 поразки).





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://www.iihf.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини