Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Гвоздик готовий повернутися в бокс: спортсмен про плани
commentss НОВИНИ Всі новини

Гвоздик готовий повернутися в бокс: спортсмен про плани

Одним з найбільш уважних глядачів поєдинку був український боксер Олександр Гвоздик

11 квітня 2021, 17:29
Поділіться публікацією:

11 квітня в США пройшов вечір боксу, одним з головних боїв якого став поєдинок між росіянином Максимом Власовим (45 перемог, 26 з них — нокаутом, 4 поразки) і американцем Джо Смітом-молодшим (27 перемог, 21 з них — нокаутом, 3 поразки ).

Гвоздик готовий повернутися в бокс: спортсмен про плани

Олександр Гвоздик (фото з відкритих джерел)

Бій, на кону якого стояв вакантний чемпіонський пояс WBO в напівважкій вазі, тривав усі 12 раундів, і судді роздільним рішенням (114: 114, 115: 113, 116: 112) віддали перемогу Сміту-молодшому.

Одним з найбільш уважних глядачів поєдинку був український боксер Олександр Гвоздик, який оголосив про завершення кар'єри після поразки від Артура Бетербієва в об'єднавчому бою в жовтні 2019 року.

За ходом протистояння уродженець Харкова, який проживає в американському Окснарді, спостерігав по телевізору.

"Вітаю Джо Сміта. Хтось обіцяв мені бій з переможцем. Подивимося ..." — написав українець на своїй сторінці в Instagram.


Гвоздик готовий повернутися в бокс: спортсмен про плани - фото 2

Нагадаємо, на 67-му році життя перестало битися серце легендарного американського боксера, колишнього чемпіона світу в середній вазі Марвіна Хаглера. Відомо, що спортсмен помер в американському штаті Нью-Гемпшир, але точна причина його смерті поки не встановлена. У суботу, 13 березня, Марвін був доставлений до медичного закладу з-за проблем з диханням і болем у грудях, а через чотири години родичам боксера повідомили трагічну новину. Відзначимо, що Марвін Хаглер з 1973 по 1987 рік провів 67 боїв і здобув 62 перемоги, 3 поразки, а 2 поєдинки завершилися нічиєю. Він є одним з найсильніших боксерів 1980-х років і рекордсменом за кількістю перемог в боях за титул об'єднаного чемпіона, а також володарем найтривалішою серією захистів об'єднаного титулу в середній вазі, що тривала майже 7 років.

У квітні 1987 року Марвін вийшов на ринг з Шугаром Реєм Леонардом . Роздільним рішенням суддів переміг Леонард, але його перемога є однією з найбільш суперечливих в історії боксу, їх поєдинок отримав статус "апсет року".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини