Головна Новини Спорт спорт і держава Відома спортсменка, яка підтримала Путіна втекла з Росії: ЗМІ дізнались її місцеперебування
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома спортсменка, яка підтримала Путіна втекла з Росії: ЗМІ дізнались її місцеперебування

Одна з найбільших прихильниць Путіна залишила Росію та втекла на Канарські острови.

13 липня 2023, 14:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російська спортсменка Олена Ісінбаєва, яка є прихильницею Володимира Путіна перебуває з родиною на Тенерифе. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на іспанське видання El Digital Sur.

Відома спортсменка, яка підтримала Путіна втекла з Росії: ЗМІ дізнались її місцеперебування

Російська спортсменка Олена Ісінбаєва. Фото з відкритих джерел

41-річна Олена Ісінбаєва разом з чоловіком і двома дітьми живе в розкішних апартаментах на одному з островів в Атлантиці. Дворазова олімпійська чемпіонка, яка потрапила до санкційного списку України після російської агресії прилетіла на острів Тенерифе 30 травня з Туреччини. Наразі невідомо, чи це тривала відпустка популярної спортсменки, чи Ісінбаєва, яку колись називали "суперпатріотом" вирішила залишитись назавжди в Іспанії.

Ісінбаєва брала активну участь у виборчих кампаніях Путіна у 2012 і 2018 роках. Після закінчення спортивної кар'єри, у якій легкоатлетка 30 разів побила світовий рекорд, Ісінбаєва влаштувалась в МОК.

Російська спортсменка має також тісні зв’язки з Кремлем. Вона є членом пропутінської партії "Єдіная Росія". Крім того, у 2015 році Олена Ісінбаєва стала офіцером російської армії, відповідне звання їй надав керівник Міністерства оборони РФ Сергій Шойгу.

"Сьогодні Ісінбаєва є однією з найбільших прихильників Путіна та всіх його подвигів. Вся її біографія свідчить про те, що бездушність і цинізм у Росії не сприймаються як щось погане", — описує незалежний журналіст Сергій Шелін російську спортсменку у своїй статті про російську ідеологію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни обурені та вимагають штрафів для українських тенісисток.

Також "Коментарі" писали, що російська тенісистка підтримала українок після перемоги над першою ракеткою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини