Головна Новини Спорт спорт і держава Валуєв зізнався, що у Росії немає друзів, а від знищення рятує лише одне
commentss НОВИНИ Всі новини

Валуєв зізнався, що у Росії немає друзів, а від знищення рятує лише одне

Російський боксер Микола Валуєв вважає, що Росію стерли б з лиця землі.

сьогодні, 12:38
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Колишній чемпіон світу у суперважкій вазі та депутат Державної думи РФ Микола Валуєв заявив, що Росія не має друзів. За його словами, країну вже б давно знищили, однак вона ціла завдяки ядерній зброї.

Валуєв зізнався, що у Росії немає друзів, а від знищення рятує лише одне

Микола Валуєв. Фото з відкритих джерел

Микола Валуєв в інтерв'ю колишньому боксеру Григорію Дрозду закликав росіян молитись на армію РФ та ядерну зброю. За його словами, саме завдяки цьому Росія досі існує.

"Ми в дуже важкому історичному відрізку. Ціна помилки – це життя. Потрібно виходити з цього. У нас реально немає друзів, окрім нашої армії та ядерної зброї. Тому що в буквальному значенні нас би стерли з лиця землі вже давно", — сказав Валуєв та додав, що нібито на Заході такі плани існували вже давно.

Микола Валуєв активно повторює наративи кремлівської пропаганди, зокрема російський боксер звинуватив Україну нібито у порушені міжнародних правил. За його словами,  в Україні нібито існує "неприхований націоналізм" та різноманітні порушення у сфері свободи віросповідання.

Також російський боксер критикував Олександра Усика за його рішення залишитись в Україні після війни. За словами Валуєва, таку позицію українського боксера він не буде поважати, адже Усик до початку повномасштабного вторгнення мав нібито інше бачення щодо Російської Федерації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що британський боксер пообіцяв "прикінчити" Олександра Усика, якщо той погодиться з ним боксувати на рингу в об'єднавчому поєдинку.

Також "Коментарі" писали про те, як російський пропагандист зганьбився, пояснюючи слова Путіна щодо "червоних ліній" РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини