Головна Новини Спорт бокс Британець пообіцяв прикінчити Усика
commentss НОВИНИ Всі новини

Британець пообіцяв прикінчити Усика

Денієль Дюбуа викликав на реванш Олександра Усика.

20 жовтня 2024, 21:40
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Британський боксер Денієль Дюбуа, який володіє титулом IBF у надважкій вазі, заявив, що хоче провести реванш проти українського боксера чемпіона WBC, WBA, WBO та IBO Олександра Усика. За словами Дюбуа, він прикінчить абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі в об’єднавчому поєдинку.

Британець пообіцяв прикінчити Усика

Олександр Усик. Фото з відкритих джерел

Денієль Дюбуа в ефірі Youtube-каналу "BoxNation" викликав Олександра Усика на поєдинок та пообіцяв помститись українському боксеру за поразку.

"Я зроблю це правильно. Я прикінчу його і це буде хороший бій. Це буде хороший об'єднавчий поєдинок, і це дуже важливо. Це буде монументальна подія", – сказав 27-річний британець.

Нагадаємо, що 30 серпня 2023 року Дюбуа програв Усику, попри підлий удар, який британець завдав у пах українському боксеру під час поєдинку. 

Дюбуа, який у своїй кар’єрі має лише дві поразки та 22 перемоги з яких 21 здобута нокаутом 22 вересня здолав Ентоні Джошуа та отримав пояс IBF, яким раніше володів Олександр Усик.

Сам Олександр Усик проведе свій наступний поєдинок проти Тайсона Ф'юрі 21 грудня. У першому бою Усик здолав британця роздільним рішенням суддів, став абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі та збільшив свою переможну серію до 22 поєдинків. За словами Дюбуа, безпрограшна серія українського боксера скоро закінчиться. Британець впевнений, що Ф’юрі здатен перемогти Усика.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Усик відреагував на негативні прогнози щодо його бою з Ф'юрі.

Також "Коментарі" писали, що Нацбанк випустив монету, яку присвятив Олександру Усику.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини