Головна Новини Спорт спорт і держава Українські спортсмени продають свої нагороди, щоб допомогти армії
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські спортсмени продають свої нагороди, щоб допомогти армії

Українці продають медалі для допомоги армії

24 березня 2022, 09:26
Поділіться публікацією:

Українські спортсмени продовжують підвищувати авторитет України, виборюючи нагороди та допомагаючи армії. Про це повідомляють в прес-службі Міністерства молоді і спорту.

Українські спортсмени продають свої нагороди, щоб допомогти армії

Золото Паралімпіади, фото Фейсбук Сергія Ємельянова

Благодійний аукціон з продажу нагород вже оголосили два відомих спортсменів. Кошти планують віддати для допомоги Збройним силам України. Головний тренер рівненського народного клубу "Верес" Юрій Вірт продає медаль переможця Кубка УЄФА.

"Ця перемога — найбільша в українському клубному футболі. Таких медалей обмежена кількість. Кінець торгів — у четвер, 24 березня, о 20:00. Усі кошти підуть на підтримку ЗСУ", — наголосив він.

Нагорода дійсно історична, адже перемога української команди "Шахтаря" у 2009 році вважається найвищим досягненням українських клубів за 30 років Незалежності. Юрій Вірт раніше був голкіпером донецького клубу "Шахтаря".

Свою медаль виставив на аукціон український паралімпієць Сергій Ємельянов, що став два рази чемпіоном, зокрема, він виборов золото на Паралімпіаді в Токіо-2020. Сергій став переможцем Паралімпійських ігор в Японії в змаганнях з параканое. Він завоював "золото" на байдарці на 200 метрів з вражаючим результатом 40.355 секунди.

"Я, Сергій Ємельянов, планую продати свою Золоту паралімпійську медаль Ігор у Японії (2021) для підтримки наших Захисників України. Тільки разом ми переможемо! Слава Україні!", — написав спортсмен.
Аукціон триватиме до 7 квітня. Кошти витратять на амуніцію для механізованих бригад української армії.

28-річний титулований спортсмен став двічі олімпійським чемпіоном, завоювавши дві золоті медалі Паралімпіади, та є чинним 4-разовим чемпіоном світу з параканое, а також має "срібну" нагороду в Чемпіонаті світу 2016-го року.

Як повідомляв портал "Коментарі", українські спортсмени здобули перемоги на чемпіонаті Європи з боксу. На європейській першості у Хорватії українські боксери отримали 10 медалей – 2 "золота", 3 "срібла" і 5 "бронзових" медалей.

Українські спортсмени продають свої нагороди, щоб допомогти армії - фото 2
Українські спортсмени продають свої нагороди, щоб допомогти армії - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/minmolodsport
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

оксі

24 березня 2022, 11:50

пока кто-то отдает последнее, кто-то ВЫВОЗИТ... последнее... https://zaxid.net/rumunski_prikordonniki_viluchili_16_mln_dolariv_u_podruzhzhya_z_kiyeva_n1538335?fbclid=IwAR3j4ybaWvpRLtTmTkMZDXzruLdvlKT18CoaxUtzj5VMW8Whn0IELhOph_c Румунські прикордонники вилучили 1,6 млн доларів у подружжя з Києва $50 тис. євро, 9 елітних годинників, 24 сумки, вартістю понад мільйон доларів та ювелірні вироби. https://news.obozrevatel.com/economics/fea/zhenu-pravoj-ruki-avakova-obvinili-v-vyivoze-28-mln-iz-ukrainyi-eks-nardep-vse-oproverg-detali-skandala.htm Жену "правой руки" Авакова обвинили в вывозе $28 млн из Украины https://tsn.ua/ukrayina/namagavsya-vivezti-koshti-v-ukrayini-zatrimali-odnogo-iz-pracivnikiv-ukrayinskogo-posolstva-krayini-v-yes-2011288.html В Україні правоохоронці затримали одного із працівників українського посольства в країні ЄС, який намагався незаконно вивезти цінності на суму близько 1000 000 доларів США. https://varta1.com.ua/news/na-volini-pri-sprobi-vtechi-za-kordon-zatrimali-nardepa-z-valizoyu-groshey_342702.html?fbclid=IwAR3ZID_1ow0eZ2wyKOtt3GWYTTrYqpcoE_CZ1maWyCicyII_GrFlXeheLE0 Народний депутат Степан Івахів і почесний консул Литви в Луцьку Сергій Мартиняк (колишній нардеп) намагалися покинути територію України через пункт пропуску «Устилуг» на Волині. Івахів і Мартиняк задекларували для перетинання чимало грошей: Івахів — 310 тисяч доларів, Мартиняк — 400 тисяч доларів.


Новини