Головна Новини Спорт бокс Українки здобули перемоги на на чемпіонаті Європи з боксу
commentss НОВИНИ Всі новини

Українки здобули перемоги на на чемпіонаті Європи з боксу

На чемпіонаті Європи з боксу в Хорватії українці отримали медалі

23 березня 2022, 08:50
Поділіться публікацією:

Кароліна Махно виборола "золото"на чемпіонаті Європи з боксу. Змагання з боксу серед юніорів до 22 років тривають в Хорватії. Про це повідомляють в прес-службі Міністерства молоді і спорту.

Українки здобули перемоги на на чемпіонаті Європи з боксу

Фото Комітету з питань молоді та спорту

Боксерка з Черкас виступала у ваговій категорії до 75 кілограмів. В фінальному поєдинку вона поборола суперницю з Ірландії Карабін Ейбхе. Таким чином Кароліна Махно стала чемпіонкою Європи U-22. У федерації України з боксу привітали боксерку з перемогою. Готував дівчину до чемпіонату тренер Андрій Мальований.

"У ці складні часи, коли в країні війна, наші хлопці та дівчата самовіддано б`ються на рингу у Хорватії на чемпіонаті Європи та дарують свої перемоги нашій Україні! Вітаю Кароліну та її тренера Андрія Мальованого і всю боксерську родину!", — наголосив президент Федерації боксу в Черкаській області, координатор Наглядової ради ФБУ Сергій Тищенко.

Серед українок нагороди також вибороли: Ольга Шалімова (48 кг), Сабіна Новосад (52 кг) та Олеся Крисюк (81 кг). Дівчата нагороджені "бронзовими" медалями та посіли призові треті місця в своїх вагових категоріях.

23 березня відбудеться завершальний день змагань на Чемпіонаті Європи. Виступатимуть українські боксери-чоловіки. "Срібло" здобули українські боксери: Андрій Єфимович, вагова категорія до 48 кг, Максим Власюк, вагова категорія до 60 кг та Іван Сапун, вагова категорія до 86 кг.  Увечері на ринг вийде Юрій Захарєєв, чинний чемпіон світу в категорії до 71 кг.

Як повідомляв портал "Коментарі", українці вибороли медалі на Кубку світу з підводного спорту. Українські спортсмени вибороли медалі на Кубку світу з підводного спорту. Плавці змагалися за звання кращих з 18 до 20 березня в Італії.  На Кубок Світу приїхали більше, ніж 500 спортсменів, з 21 країни



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/minmolodsport
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини