Головна Новини Спорт спорт і держава Російська тенісистка висловилась на підтримку Володимира Путіна у війні (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська тенісистка висловилась на підтримку Володимира Путіна у війні (ВІДЕО)

Тенісистка з РФ підтримала Путіна та отримала відповідь від українського колеги.

15 жовтня 2022, 23:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російська тенісистка Анастасія Гасанова оприлюднила відео в мережі на якому повідомила широку громадськість свою думку стосовно війни в Україні та дій президента Росії Володимира Путіна.

Російська тенісистка висловилась на підтримку Володимира Путіна у війні (ВІДЕО)

Анастасія Гасанова. Фото з відкритих джерел

Тенісистка з Росії довгий час жила в Україні де багато тренувалась на одеській базі, окрім того, 23-річна дівчина мала контракт з українським брендом.

Замість розуміння ситуації в Україні та слів співчуття тенісистка розповіла, що в 2014 році насправді відбувся державний військовий переворот, а президента України Віктора Януковича намагались вбити.

Також росіянка говорить, що українці її тероризували через використання російської мови в Одесі, ще до повномасштабного вторгнення у 2021 році. 23-річна дівчина говорить, що в Одесі забороняють говорити російською, бо бояться.

Також Гасанова вважає, що українці винні у війні, адже за її словами вони бомбили Луганську та Донецьку область.

Відео з промовою Анастасії Гасанової на підтримку війни можна переглянути нижче:

На такі вислови відреагував український тенісист Олексій Долгополов, який заявив, що ми чекали вісім місяців, щоб жителі Росії заговорили, і вони почали говорити, але про підтримку війни.

Раніше портал "Коментарі" писав про скандал в українській гімнастиці, лідера команди вирішили не брати на чемпіонат світу. Через це спортсмен припинив виступи за збірну України, поки не зміниться правила відбору або не підуть ті, хто прийняв таке рішення.

Також "Коментарі" повідомляли заяву російського міністра спорту, який повідомив, що українські команди виступатимуть під російським прапором.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини