Головна Новини Спорт спорт і держава Офіційно: Андрій Шевченко кандидат на посаду президента УАФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіційно: Андрій Шевченко кандидат на посаду президента УАФ

За висування кандидатури Шевченко виступили 14 обласних асоціацій

12 грудня 2023, 18:14
Поділіться публікацією:

Виконком Української асоціації футболу (УАФ) затвердив рішення провести позачерговий XXVI Конгрес УАФ. Захід відбудеться 25 січня 2024 року в Будинку футболу в Києві з початком о 12:00. Про це повідомляє пресслужба УАФ.

Офіційно: Андрій Шевченко кандидат на посаду президента УАФ

Шевченко в якості тренера збірної. Фото з відкритих джерел

Під час конгресу буде розглядатися порядок денний, включаючи один з важливих пунктів — "Про обрання президента УАФ". Згідно зі статутом, президентом може бути обрана особа віком не більше 70 років, громадянин України та делегат конгресу.

Кандидатура на обрання президентом УАФ пропонується будь-яким постійним членом УАФ та повинна мати мінімальну підтримку з боку щонайменше 1/3 постійних членів УАФ, — зокрема, ідеться в Статуті Української асоціації футболу.

Станом на 12 грудня 2023 року адміністрація Української асоціації футболу отримала протоколи засідань керівних органів 14-х постійних членів УАФ. Усі вони висунули для обрання президентом УАФ Андрія Миколайовича Шевченка, – йдеться в повідомленні.

Зокрема, Київ, Запорізька, Луганська, Донецька, Миколаївська, Одеська, Житомирська, Тернопільська, а також об'єднання футбольних асоціацій Криму та Севастополя, Черкаська, Хмельницька, Сумська, Дніпропетровська та Чернігівська обласні асоціації висловили підтримку кандидатурі Шевченка на посаду президента УАФ.

Нагадаємо, що ціни на гравців в українській Прем’єр-лізі не можуть конкурувати з топовими європейськими лігами, проте й тут є свої лідери. Портал Transfermarkt оновив трансферні вартості на гравців українського чемпіонату.

Також, зазначимо, що не вщухають розмови щодо інтересу до півзахисника донецького “Шахтаря” та збірної України Георгія Судакова серед топових європейських клубів. Найбільший інтерес приписують туринському Ювентусу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини