Головна Новини Спорт інші види спорту Знову медалі на міжнародних змаганнях: які нагороди здобули українці
commentss НОВИНИ Всі новини

Знову медалі на міжнародних змаганнях: які нагороди здобули українці

На змаганнях з маунтинбайку українці здобули перемоги

29 березня 2022, 11:45
Поділіться публікацією:

Українські велосипедисти вибороли чотири медалі на міжнародних змаганнях. Про це повідомляють в прес-службі Міністерства молоді та спорту.

Знову медалі на міжнародних змаганнях: які нагороди здобули українці

Фото Міністерства молоді і спорту

В березні проходять міжнародні рейтингові змаганнях з маунтинбайку в двох країнах — Туреччині та Словенії. В Туреччині медалі здобули спортсмени з Хмельницької та Чернівецької областей. "Золото" в перегонах на велосипедах здобув Богдан Чинчик, спортсмен виступав в категорії "JUNIOR". "Срібло" виборов Дмитро Тітаренко, що змагався в категорії "ELITE чоловіки".

"Доброго вечора, ми з України. UCI C2 Alanya Avocado race. Остання гонка першого блоку тренувального збору і змагань. Далі в дорогу і готуватись до наступних відповідальних змагань", — написав Дмитро Тітаренко в Інстаграм, коментуючи свою "срібну" медаль.

На міжнародних рейтингових змаганнях з маунтинбайку у Словенії чудовий результат показала українка Яна Беломоїна, якій вдалося здобути "срібло" в категорії "ELITE жінки".

"Рада повернутися на гонки. В цей непростий період, але з дивовижною підтримкою всього світу. Щаслива бути на подіумі", — написала вона в Інстаграмі.

"Бронзу" здобув спортсмен Олександр Гудима, який виступив у категорії "ELITE чоловіки".

Як повідомляв портал, українські спортсмени здобули медалі на міжнародних змаганнях з дзюдо і карате. На Кубку Європи серед юніорів (U-21) в Афінах українка Єлизавета Литвиненко виборола "золото" та стала чемпіонкою з дзюдо. Українці здобули 18 медалей – 4 золота, 3 срібних, 11 бронзових медалей на міжнародному турнірі 42 GRAND PRIX SLOVAKIA



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/minmolodsport
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини