Головна Новини Спорт інші види спорту Жіноча збірна України з футзалу спробувала свої сили проти чинних чемпіонок Європи
commentss НОВИНИ Всі новини

Жіноча збірна України з футзалу спробувала свої сили проти чинних чемпіонок Європи

По сумі обох матчів українки пропустили десять м’ячів

19 січня 2022, 20:20
Поділіться публікацією:

У вівторок та в середу (18 та 19 січня) жіноча збірна України з футзалу, провела у Бучі два товариські поєдинки з чинними чемпіонками Європи збірною Іспанією.

Жіноча збірна України з футзалу спробувала свої сили проти чинних чемпіонок Європи

Україна - Іспанія - фото із instagram.com/futsal_ua

У першому матчі суперниці "иньо-жовтих" повністю переграли господарів з рахунком 7:0. У другій грі, рахунок вже не був таким великим. Піренейки вже не так йшли вперед, даючи можливість українкам демонструвати більш змістовну та цікаву гру. Тому остаточний рахунок зустрічі був 3:1 на користь іспанок.

Відзначимо, що сперечатися з грандами світового футболу, на майданчику, ще рано. Тому обидві гри слід розглядати через призму неоціненного досвіду.

Україна – Іспанія (перший матч, 18 січня) – 0:7

Голи: Гонсалес (3), Домінгос (15), Гомес (16), Де Пасс (26, 40), Лорес (27), Сампер (39)

Попередження: Матео (10), Л. Кордоба (13)

Україна – Іспанія (другий матч, 19 січня) – 1:3

Голи: Шульга (33) — Лорес (8, 31), Кордоба (20),

Попередження: Шульга (14), Сидоренко (33)

Україна: Вікторія Кислова, Наталія Митрофанська, Вікторія Сагайдачна – Юлія Титова, Ганна Сидоренко, Яна Дичко, Софія Рубан – Марія Васковець, Ганна Шульга, Таїсія Бабенко, Олександра Скібіна – Олена Коваленко, Крістіна Єрьоменко, Ксенія Бурлаченко

Іспанія: Марта Бальбуена — Лаура Кордоба, Патрісія Гонсалес, Ірен Сампер, Ірен Кордоба — Даніела Домінгос, Іса Гарсія, Лусія Гомес, Аніта Лухан — Але Де Пас, Алісія Бенете, Майте Матео, Дженніфер Лорес — Крістіна Гарсія.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що помер відомий норвезький тренер, який свого часу він грав проти київського "Динамо" та перемагав "Мілан".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини