Головна Новини Спорт інші види спорту Збірна України вдруге розгромила збірну Бельгії: відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Збірна України вдруге розгромила збірну Бельгії: відео

Збірній України, щоб напряму потрапити на Чемпіонат світу необхідно в гостях перемагати Польщу

16 грудня 2023, 12:01
Поділіться публікацією:








Збірна України з футзалу продовжує свої виступи у відбірковому елітному раунді Чемпіонату світу 2024. Вчора синьо-жовті розгромили команду Бельгії з рахунком 8:2. Про це повідомляє пресслужба УАФ.

Збірна України вдруге розгромила збірну Бельгії: відео

Збірна України з футзалу. Фото з відкритих джерел

З самого початку гри українські футзалісти взялись до справи. На 3-й хвилині голом відзначився Корсун після рикошету, а через дві хвилини Педяш використав помилку воротаря суперників та влучно пробив із гострого кута. Ще до перерви Корсун оформив хет-трик, а Шотурма забив п’ятий гол України. 

Бельгійці, на початку другого тайму намагалися відіграти бодай один м’яч, але забили знову українці зусиллями Педяша, який оформив дубль. Відразу після цього збірна Бельгії не забила пенальті, а ще за хвилину пропустила сьомий м’яч, віздначився Сірий. Після цього гості все ж зуміли забити, навіть двічі, але останнє слово було за українськими футзалістами, гол забив Фаренюк. В підсумку 8:2 розгромна перемога збірної України.   


Зараз підопічні Олександра Косенка готуються до вирішального поєдинку з Польщею, який відбудеться 20 листопада в Лодзі о 19:30 за Києвом. Щоб отримати пряму путівку на чемпіонат світу збірній України потрібна лише перемога. Сам Чемпіонат світу проходитиме в Узбекистані із 14 вересня до 6 жовтня 2024 року.

Читайте також, що цієї неділі мадридський “Реал” зіграє матч 17 туру іспанської Ла Ліги проти “Вільярреалу”. Головний тренер “вершкових” Карло Анчелотті схоже визначився хто буде основним воротарем на цей матч та й взагалі аж до відновлення Куртуа.

Нагадаємо, що сьогодні відбудеться матч 17 туру англійської Прем’єр-ліги між “Челсі” та “Шеффілд Юнайтед”. Де дивитися матч в якому зіграє українець Михайло Мудрик, читайте в матеріалі “Коментарів”.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини