Головна Новини Спорт футбол Анчелотті вирішив хто буде основним воротарем “Реала”
commentss НОВИНИ Всі новини

Анчелотті вирішив хто буде основним воротарем “Реала”

Наступний матч мадридського “Реала” відбудеться в неділю проти “Вільярреалу”

15 грудня 2023, 16:27
Поділіться публікацією:

Цієї неділі мадридський “Реал” зіграє матч 17 туру іспанської Ла Ліги проти “Вільярреалу”. Головний тренер “вершкових” Карло Анчелотті схоже визначився хто буде основним воротарем на цей матч та й взагалі до відновлення Куртуа, повідомляє видання AS.

Анчелотті вирішив хто буде основним воротарем “Реала”

Лунін та Кепа на тренуванні. Фото пресслужба ФК Реал Мадрид

Як зазначає джерело історія Андрія Луніна в Мадриді ще не завершена. Він може залишитися у клубі або ж мати шанс перейти в інший європейський гранд, а не в звичайний “середняк”. 

Довіра Анчелотті

Все це завдяки впевненій грі українця під час травм Куртуа та Кепи. Хоч останній вже відновився, в складному матчі проти “Бетіса” (1:1) грав Лунін та зіграв досить впевнено, а в матчі ЛЧ, який вже нічого не вирішував, вийшов іспанець, де він пропустив двічі. Анчелотті не бачить причин повертати Луніна на лаву запасних, оскільки українець став сильнішим. У нього набагато кращий відсоток сейвів (86%), ніж у його конкурента Кепи (77%). Отож, можна сказати, якщо Лунін буде й надалі проводити такі впевнені ігри, як мінімум до повного відновлення Куртуа, він може стати постійним першим номером “Реала”. 

Гра в Ла Лізі

В цьому сезоні Лунін зіграв у шести матчах іспанської Ла Ліги в яких пропустив лише три м’ячі. В трьох іграх українець зумів залишити свої ворота “сухими”. Від Whoscored за ці шість матчів в Луніна середня оцінка 7,27, що є досить високим показником. Наприклад, у його конкурента за місце в старті Кепи Аррісабалаги сім пропущених м’ячів в десяти матчах іспанської Ла Ліги при 5 сухих поєдинках. Середня оцінка іспанця – 6,79.

Нагадаємо, що завершився груповий етап Ліги чемпіонів УЄФА. Таким чином, стало відомо хто вийшов до 1/8 фіналу. Хто став найшвидшим гравцем ЛЧ, читайте в матеріалі “Коментарів”.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини