Головна Новини Спорт інші види спорту Збірна України не буде тиснути руку росіянам перед півфіналом Євро-2022 з футзалу
commentss НОВИНИ Всі новини

Збірна України не буде тиснути руку росіянам перед півфіналом Євро-2022 з футзалу

Усьому виною - ковидні обмеження

4 лютого 2022, 13:35
Поділіться публікацією:

Сьогодні в Амстердамі буде дуже спекотно, але не тому, що настає потепління, а тому що в поєдинку за право отримання путівки у фінал "ЄВРО-2022" зійдуться збірні України та Росії. Пікантності перед матчем додала інформація про те, що футзалісти навіть не привітають один одного перед матчем рукостисканнями. Як передає видання "Коментарі", про це пише портал "Meta-ratings.com.ua".

Збірна України не буде тиснути руку росіянам перед півфіналом Євро-2022 з футзалу

Збірна України. Фото facebook.com/UKRAINEFUTSAL

Щоправда, у такому жесті, коли футзалісти не потиснуть один одному руки, не варто шукати політичної складової. Тут, як і в багатьох інших масових заходах, внесла свої корективи пандемія. Спортсмени також змушені дотримуватися карантинних обмежень.

Президент Асоціації футзалу України Сергій Владико пояснив, футзалісти повинні дотримуватися тих самих правил, що й спортсмени, які беруть участь в Олімпійських іграх, які сьогодні стартують у Китаї. Їм заборонено влаштовувати масові фотосесії, обійматися та обмінюватися рукостисканнями. Ті обмеження, які введені у зв'язку з коронавірусом, спортсмени зобов'язані дотримуватися.

Владико також додав, що ще до поєдинку організатори подбали про те, щоб ізолювати команди одна від одної, щоб не було контактів. Футзалісти побачаться зі своїми супротивниками лише, коли виходитимуть на паркет.

Глава АФУ підсумував, про провокації під час матчу також можна не хвилюватись. Вже вжито всіх запобіжних заходів, щоб уболівальники не могли влаштувати провокації.

Зазначимо, останні 8 років від початку російсько-українського конфлікту у великому футболі ФІФА та УЄФА намагалися розводити збірні України та Росії, щоб не було стикових матчів. У футзалі вирішили на стадії плей-офф таки дати можливість зіграти командам.

Читайте також на порталі "Коментарі" — збірна України створила сенсацію на чемпіонаті Європи-2022 з футзалу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини