Головна Новини Спорт інші види спорту "Я сам собі суддя": український спортсмен через мобілізацію втік зі збірної під час турніру в Італії (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я сам собі суддя": український спортсмен через мобілізацію втік зі збірної під час турніру в Італії (ФОТО)

Артур Білан пояснив свій вчинок

14 листопада 2023, 21:15
Поділіться публікацією:

Представник збірної України Артур Білан накивав п’ятами  зі своєї команди в час, коли спортсмени виступали на турнірі  в Італії. В цій країні  відбувались змагання з вуличної риболовлі і українські спортсмени  фінішували на п’ятому місці.

"Я сам собі суддя": український спортсмен через мобілізацію втік зі збірної під час турніру в Італії (ФОТО)

Артур Білан (фото з відкритих джерел)

Про  те, що втік один з професійних рибалок,   повідомляє його колега по команді  Данило Лясов на власній сторінці в соціальних мережах. Переписуючись з партнером Білан назвав кілька причин, чому  не хоче повертатись  в Україну

Як стверджує спортсмен, що втік, він прийняв рішення залишитись в Європі, бо хоче побачити брата, з яким  давно не  зустрічався. Ще він  пише, що його дружина з маленькою дитиною не  мають жити "в постійному стресі" під обстрілами в Україні.

Також Артур Білан переживає, що його можуть мобілізувати на війну, адже він  має вже дві повістки і "не може вирішити питання з ними".

"А ми хочемо жити! Тим більше ми з братом не бачимося і можемо не побачитися! Це важко! Тож я, звичайно, розумію, що моя кар’єра в Україні закінчена. Але це моє життя і мені в ньому жити, і я сам собі суддя!" — пише втікач.


”Я сам собі суддя”: український спортсмен через мобілізацію втік зі збірної під час турніру в Італії (ФОТО) - фото 2
”Я сам собі суддя”: український спортсмен через мобілізацію втік зі збірної під час турніру в Італії (ФОТО) - фото 3

При цьому,  вже ранком  сторінка Данила Лясова була закрита, її можуть переглянути тільки  його друзі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що український спортсмен підіграв російській пропагандіУкраїнський чемпіон з шахів Юрій Кузубов потис руку гросмейстеру з Росії Владиславу Артем’єву під час турніру на острові Мен, що у Великобританії. Незадовго до того Федерація шахів України рекомендувала українцям не тиснути руки представникам РФ на змаганнях. 

Стало відомо, що  Кузубов потис руку росіянину Артем’єву перед початком та після закінчення партії 7-го туру турніру Grand Swiss.  В результаті українець, що грав білими, переміг з Росії.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

15 листопада 2023, 18:20

Человек сделал правильный выбор. У него появился шанс остаться жить в нормальной свободной цивилизованной стране, и он этим шансом успешно воспользовался. Я думаю, так поступил бы каждый, кто не идиот и не ультрапатриот. А рыбалка, она и в Италии ничем не хуже, чем в Украине

Ігор

14 листопада 2023, 21:57

Зробили країну в яку ніхто добровільно повертатись не хоче. Фаріон чудово продемонструвала відношення навіть до тих хто її захищає і на чиї гроші вона живе, а що буде з населенням деокупованих територій? Важко уявити. Ніби часи нацистської Германії повернулись тільки у Фюрера борода. Країна покірний заручник одного божевільного.


Новини